Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Víte, co je to integrovaný LED modul?

LEDkové osvětlení

Vojtěch

Nechce se vám neustále řešit výměnu žárovek ve vašem svítidle? Pořiďte si svítidlo s integrovaným LED modulem.

Již žádné žárovky

Pokud vás nebaví neustále přemýšlet nad tím, jestli máte někde v železných zásobách náhradní žárovky, můžete tento problém hravě vyřešit. A to třeba tím, že si pořídíte svítidlo, které v sobě již zdroj zabudovaný má a další žárovky na výměnu nejsou potřeba. Tím máme na mysli svítidlo s integrovaným LED modulem. Jedná se o velmi moderní a oblíbený typ v oblasti osvětlení. Někteří v tom ještě nemají jasno, a proto je potřeba tento pojem více přiblížit. Jde prakticky o to, že svítidlo v sobě má již zabudované LED diody, které fungují jako zdroj svícení. Díky tomu již žádné další žárovky či zdroje nejsou potřeba.


Výhody a nevýhody

Jako každá věc, tak i svítidla s integrovaným LED modulem mají svoje výhody a nevýhody. Jako velkou výhodu musíme uvést jejich životnost. Ta se může pohybovat v rozmezí 30–50 tisíc provozních hodin. Což je například ve srovnání s úspornými či klasickými žárovkami mnohonásobně více. Navíc se nemusíte neustále zabývat kupováním a výměnou žárovek. Pokud vám ovšem přestane svítit, je potřeba celé svítidlo v rámci záruční lhůty nechat zkontrolovat, případně opravit odborníkem. V žádném případě není vhodné se do opravy pouštět sami.

Svítidla jsou však velmi kvalitní a k takovýmto problémům by nemělo docházet. I po uplynutí doby běžné svítivosti vám svítidlo zcela nezhasne. Pouze poklesne svítivost, ovšem stále velmi dobře funguje. Ovšem i když zde žárovka nejde vyměnit, i přesto se vám takové svítidlo doma vyplatí. Finance, které byste vynaložili na náhradní žárovky a náklady spojené s provozem u běžných žárovek, se vám i přesto vrátí. Jejich životnost je opravdu tak velká a zpracování tak kvalitní, že vám vydrží dlouhá léta. Navíc spousta z nich má řadu dalších výhod jako je možnost dálkového ovládání, stmívání či změna barev světla.

V našem sortimentu naleznete snad všechny typy svítidel s integrovaným LED modulem. Od různých lamp a lampiček až po stropní či nástěnná svítidla. Stačí si vybrat to správné pro vás a už nikdy nebudete muset řešit neustálou potřebu náhradních žárovek.

Autor článku:

Vojtěch
Vojtěch Hlavní nákupčí

Vojtěch jakožto hlavní nákupčí fandí designu a neotřelým barevným kombinacím. Kromě toho zná také veškeré technické úskalí svítidel, včetně jejich správné instalace. Pravidelně se proto s vámi o tyto informace dělí formou článků v poradně. Zapojit LED pásek nebo ventilátor už bude hračka.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i