Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Den dětí se blíží!

Aktuality a oznámení

Monika

Dětský den je opět za dveřmi. Udělejte vašemu dítku radost nějakým pěkným dárečkem. Co takhle třeba pěkné dětské svítidlo.

Sobota 1. června je za dveřmi. Není to však jen tak obyčejná sobota. Právě tohle datum připadá na Mezinárodní den dětí. Tento den by měl být pro vaše děti výjimečný a vy byste neměli zapomenout na nějaký ten hezký dárek, po kterém vašim dětem zazáří oči. Pokud si nejste jisti, co byste tak mohli vašemu miláčkovi letos darovat, co takhle vybrat nějaké to pěkné dětské svítidlo?

Což takhle nové centrální svítidlo?

V každém dětském pokoji se jistě nachází hlavní svítidlo, které je nejen v této místnosti nepostradatelné. Je však možné, že zde máte nějakou obyčejnou stropnici, která připomíná dětské svítidlo jen opravdu hodně zdaleka. Den dětí se tedy třeba v tomto případě může stát příležitostí, jak „zabít dvě mouchy jednou ranou“. Tím máme na mysli, že dětským lustrem, dětskou stropnicí či třeba bodovkou můžete udělat svému dítěti radost jako dárkem a navíc bude dětský pokoj hned lépe vypadat.
null null
 
Jestliže si nejste jisti, které svítidlo by právě vaší dceři či synovi, nebo také vnučce či vnukovi udělalo radost, stačí zapřemýšlet, jakou barvu či pohádkovou postavičku mají v oblibě. Do dětského pokoje můžete umístit lustry či různé stropnice nebo nástěnná svítidla všelijakých barev. Od klasických růžových či modrých, až po pestrobarevná svítidla. Od různých berušek a motýlků, až po různé komiksové postavičky Avengerů či s motivy z pohádky Ledové království. To však není zdaleka vše. Stačí se zamyslet, co by vykouzlilo největší úsměv na tváři a vybrat si to správné.


null null

Lustr není to pravé? Zkuste dětskou lampičku!

Pokud je výměna lustrů pro vás momentálně příliš složitou záležitostí, je zde také jiná možnost. Můžete darovat ke dni dětí také nějakou pěknou dětskou lampičku. Jestliže od vaší ratolesti neustále slyšíte, že se jim u lampičky, která jim stojí na jejich psacím stole, špatně učí, čte či počítá, můžete jim jako skvělý dárek pořídit právě dětskou lampičku na psací stůl. I pro ty, kteří jsou ve věku, kdy ji ještě nepotřebují na učení, je lampička pěkný dárek. Lze ji využít při čtení pohádky, kdy se dětem bude lépe usínat, když uvidí na lampičce svoji oblíbenou postavičku. Najdete zde také spoustu stmívatelných lampiček, které můžete nechat svítit jen tak, jak potřebujete, což se hodí i v případě, že vaše dítě nerado usíná po tmě.
 
null null

Pokud ani jedno z toho momentálně není v dětském pokoji potřeba, můžete darovat třeba pěkné orientační svítidlo, různé dětské projektory či pěknou barevnou baterku, která se bude dětem hodit při letním stanování či u táboráku, kdy si děti nejraději hrají s různými světélky.
 
null null
Nezapomeňte tedy na tento den našich nejmilejších dětí a udělejte jim radost krásným dárkem z naší široké nabídky dětských svítidel. Stačí si jen vybrat, které bude pro vaše děti to nejlepší.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i