Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Jak využít osvětlení v šatně a šatní skříni?

Aktuality a oznámení

Lucie

Osvětlení hlavních místností je samozřejmostí. Svítidla lze však využít i na jiných místech jako jsou například různé skříně a podobně. Jakmile si i na tato místa osvětlení pořídíte, poznáte, jak velká výhoda to může být.

K čemu slouží svítidlo v šatně či šatní skříni?

Mít všemožná svítidla v různých částech domu či bytu je téměř nezbytností. Představa toho, že si nemůžete rozsvítit a jste doma po tmě, je opravdu velmi nepříjemná. Krom toho, že svítidla slouží právě k tomu, abyste doma měli dostatek světla k běžnému fungování, potřebujete je také například u zrcadla. Zde je dobré mít takové svítidlo, které vás nebude oslňovat a budete v něm vypadat reálně. Je tedy potřeba zde mít vhodný typ osvětlení nebo správnou žárovku

Velmi důležité je ale také osvětlení různých míst a koutů, které vás možná ani nenapadli. Těmi jsou různé šatny, šatní skříně, komory, spíže či podobné úložny jídla nebo místa s oblečením. V šatně je to docela logické. Otevřete dveře a nejspíše si rozsvítíte hlavní svítidlo. Sem se mohou hodit různá podhledová svítidla, bodovky a podobné typy. Je ovšem dobré mít osvětlené také regály či přímo jednotlivé skříně s oblečením. Když skříň otevřete, sami poznáte, jak je to příjemné a komfortní. Skříň bývá mnohdy tmavá a také velká. Tudíž i když si rozsvítíte hlavní svítidlo, vaše oblíbené černé tričko by se vám bez svítidla ve skříni mohlo těžko hledat. 

 

Jaká svítidla volit?

Do šatny a šatní skříně skvěle zapadnou různé LED pásky. Těmi se dají všemožně olemovat venkovní i vnitřní hrany skříně, takže vždy na oblečení a doplňky dobře uvidíte. Vaše oblíbené oblečení tak díky dobrému světlu najdete co by dup. Do šatny často chodíte jen tak na otočku pro něco, co máte třeba někde na kraji a nemusíte nikde složitě hledat. Ovšem i tak to po tmě nejde. K tomu se mohou skvěle hodit různá senzorová svítidla či různé menší lampičky do zásuvky. Velmi oblíbená jsou také různá orientační svítidla.

 


Svítidlo je důležité kromě míst s oblečením mít také u potravin. Když pro něco jdete do spíže či komory, ale také do místnosti, kde máte uložené úklidové prostředky. I zde se vám bude nějaké to světýlko hodit. Senzorové svítidlo, které se rozsvítí jen na chvíli, jakmile zaznamená pohyb a samo se zase za chvíli zhasne, je ideální volbou. Krom toho se sem mohou hodit opět i oblíbené LED pásky. Pokud jste si doposud osvětlení do skříně, komory nebo šatny nepořídili, je nejvyšší čas poznat jeho výhody. 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i