Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Jsme vám blíže, než si myslíte!

O nákupu

Monika

S moderním vzhledem e-shopu vám přinášíme i další novinku - rozšířenou síť odběrných míst po celé ČR!

Naši zákazníci jsou u nás na prvním místě a proto jsme se pro vás rozhodli rozšířit síť odběrných míst, přitom jsme ale ponechali stejné podmínky, na které jste již zvyklí.
  


PPL 
Prvním z našich dopravců je společnost PPL se svou službou ParcelShop. Ta nabízí přes 1500 odběrných míst po celé ČR! Pokud by vás zajímalo, zda je některé z jejich výdejních míst v blízkosti, můžete si prohlédnout přiloženou mapu ZDE. Po mapě se můžete pohybovat přetažením a přiblížením či použít funkci zadání maximálního okruhu v km a program vám automaticky najde odběrná místa v zadané vzdálenosti. Služba ParcelShop je zpoplatněna částkou 89 Kč při platbě bankovním převodem či platba kartou on-line. Při dobírce vás to vyjde na 128 Kč.
 
Zásilkovna
Další možností dopravy je vyzvednutí si zásilky na jedné z poboček služby Zásilkovna. Kamenných obchodů poskytujících tuto službu je u nás a na Slovensku již přes 4000 a jejich počet neustále narůstá. Pokud vás zajímá, zda máte ve svém okolí obchody, u kterých službu vyzvednutí naší zásilky můžete využít, můžete se podívat na přiloženou mapu ZDE. Mapa vás sama automaticky navede postupným přibližováním ke konkrétním pobočkám a prodejnám. Pro bankovní převod a platbu kartou on-line je poplatek 49 Kč, v případě dobírky na prodejně je cena 88 Kč.
 
 
Uloženka
Další možností dopravy je vyzvednutí si zásilky na jedné z poboček služby Uloženka. Kamenných obchodů poskytujících tuto službu je u nás a na Slovensku již přes 1300 a jejich počet neustále narůstá. Pokud vás zajímá, zda máte ve svém okolí obchody, u kterých službu vyzvednutí naší zásilky můžete využít, můžete se podívat na přiloženou mapu ZDE. Mapa vás sama automaticky navede postupným přibližováním ke konkrétním pobočkám a prodejnám. Pro bankovní převod a platbu kartou on-line je poplatek 59 Kč, v případě dobírky na prodejně je cena 98 Kč.
 
Česká pošta
V neposlední řadě nabízíme dopravní služby České pošty. Ta je nejspíše všem velmi dobře známá a není nutno ji dlouze představovat. Po celé ČR nabízí téměř 4000 odběrných míst svým zákazníkům. Pokud byste ovšem i tak měli obavy, zda se některá ze zmíněných nachází ve vašem okolí, můžete si prohlédnout mapu ZDE. Postupným proklikáváním na mapě vám program vypíše detailní informace o pobočce, včetně otevírací doby. Cena dopravy je 89 Kč při platbě kartou on-line a bankovním převodem. Při dobírce je částka dopravy 128 Kč.
 
Výdejna v Blansku
Jak jsme již výše zmínili, nabízíme i možnost vyzvednutí zásilky osobně na naší centrále. Pokud byste chtěli vážit cestu přímo k nám, najdete nás na této adrese: Pražská 2532/4, Blansko  678 01. GPS souřadnice jsou: 49°37'07.77"N, 16°64'85.06"E. Jsme tu pro vás každý všední den od 07:00 do 20:00 hodin.
 
 
Doprava zdarma?

Ano, přesně tak. Stačí, když nákupem jakéhokoliv svítidla, žárovek či elektromateriálu přesáhnete částku 500 Kč a máte dopravu zcela zdarma. Aby toho nebylo málo, tahle akce platí pro všechny naše dopravce! Je tu ovšem i druhá možnost jak získat dopravu zdarma. Pokud si objednané zboží vyzvednete v naší centrále, rovněž neplatíte žádné poplatky za dopravu a navíc nemusíte dosáhnout ani minimálního limitu 500 Kč.
 
Jednotlivé dopravce a způsob platby si jednoduše zvolíte v nákupním košíku. Teď nám nezbývá již nic jiného než vám popřát příjemné a ničím nerušené nakupování

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i