Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Nápadité dekorace jsou zárukou kouzelných Vánoc

Aktuality a oznámení

Lucie

Od ozdob, přes věnce, girlandy a svíčky, až po svícny. Proměňte svůj domov ve vánoční zázrak, který očaruje každého, kdo do něj zavítá.

Vánoce číhají za rohem. Abyste na ně byli připraveni v dostatečném předstihu, přinesli jsme vám nedávno článek s tipy na dárky pro celou rodinu. Pravý duch Vánoc si domů můžete přinést už mnohem dřív, a to se začátkem adventu. Od toho tu je spousta druhů vánočního osvětlení. Svět svítidel ovšem nabízí mnohem víc, proto se dnes blíže podíváme na další druhy dekorací, které nemohou ve svátečních dnech u vás doma chybět.


Ozdoby do bytu

Ze všeho nejvíc nabídku ozdob do bytu během vánočních svátků vystihuje termín rozmanitá. Na své si přijdou milovníci hvězd, sněhuláků, sobů nebo třeba luceren. Nechybí samozřejmě ani svícny, dekorační stromečky, stejně jako betlémy nebo svítící koule. Svítící dekorace jsou podsvícené LED diodami, které rozjasní vaši domácnost spoustou barev. Vybírat můžete mezi těmi, u kterých vám postačí obyčejné baterie, případně se rozhodnout pro ty napájené ze sítě. 

TIP: Rádi byste své blízké překvapili už před začátkem adventního období? Pak je perfektním řešením krásný svítící adventní kalendář značky Brilagi v podobě horské chaty. Je vyroben z přírodních materiálů, takže skvěle zapadne do každého interiéru. Co svým blízkým ukryjete do každého ze 24 okének? To už zůstane jen a jen na vaší fantazii.


Ozdoby před dům

Vánoční klasika jako z magazínu. Ruku na srdce, komu by se nelíbila osvícená průčelí domů při sváteční procházce? Bez vánočních venkovních řetězů jako by Vánoce zkrátka ani nebyly. Ať už máte rádi světýlka bílá nebo barevná, blikající nebo stále svítící, u nás je najdete všechna. A to v širokém množství variant, v délce od tří až třeba po dvacet metrů.

Spolehnout se můžete také na to, že všechna z nich jsou uzpůsobena pro venkovní použití, disponují totiž zvýšenou ochranou proti vniknutí vody a pevných částic. V nabídce najdete nejčastěji LED světelné řetězy, které vynikají nízkou spotřebou elektrické energie. Spousta z řetězů se pak bez elektřiny obejde úplně a postačí jim pouze baterie. 

TIP: LED vánoční venkovní závěs Brilagi s hvězdami má na délku tři metry, bude tak dominantním vánočním prvkem před vašim domem nebo bytem. Ukrývá hned 123 diod zářících teplou bílou barvou.


Věnce a girlandy

Vánoční koledníky můžete zaujmout hned u dveří nápaditým vánočním věncem. Neodmyslitelnou sváteční dekoraci si případně můžete díky naší nabídce dopřát i na váš slavnostně prostřený stůl.

Svítící girlandy si pro změnu své místo najdou na vašich dveřích, oknech, okapech nebo zábradlí. V každém případě je jisté, že vánoční atmosféru zažehnou v každém kolemjdoucím. 

TIP: LED venkovní vánoční věnec obsahuje hned patnáct diod. Postačí mu pouhé baterie, aby se stal dokonalou ozdobou vašich vstupních dveří.


Svíčky

Více než padesátiletou tradici s sebou nese proslulá americká společnost vyrábějící svíčky Yankee Candle. Provonět každý kout vašeho domova můžete jedním z více než 20 druhů svíček, které zakoupíte na našem e-shopu.

TIP: Zavřete oči a představte si tu nejkouzelnější vůni Vánoc. Také si představujete jemné aroma skořice? Pak nemůže Yankee Candle CINNAMON STICK ve vaší sváteční výbavě chybět. Odmění se vám tím, že pro vás bude hořet až celých 30 hodin.


Vánoční svícny

Mezi vánočními svícny v naší nabídce si vybere každý – od příznivce minimalismu až po hračičku, který hledá nezvyklé tvary a motivy. Využití vánočních svícnů je každopádně skutečně variabilní – budou se perfektně hodit na vánočně prostřený stůl, do okna, některé z typů případně i ven.

TIP: Svícen společnosti EGLO dodá vánoční lesk jakékoliv místnosti. Připravte se na nespočet dotazů vašich svátečních návštěv, kdeže jste tenhle krásný kousek koupili.


Štědrovečerní večeře

Nezapomeňte se před Vánoci přesvědčit, že máte vše potřebné pro prostření štědrovečerní tabule. Pokud zjistíte, že tomu tak není, případně ji chcete doplnit o nové kousky, otevřete se inspiraci a pořiďte si nové talíře nebo příbory.

TIP: Designový skvost na váš štědrovečerní stůl, tím pro vás bude jídelní talíř KATI v krémově-zlaté barevné kombinaci.



Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i