Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Nezapomeňte na lampy a lampičky

Aktuality a oznámení

Lucie

Různé druhy lamp a menších lampiček se hodí do každé domácnosti. Pokud doma potřebujete oživit vaše svítidla, pořiďte si některou z nich právě teď.

Hlavní neboli centrální svítidlo má doma každý téměř asi ve všech místnostech. Nemalou úlohu, co se osvětlení domácnosti i venkovních prostor týče, však plní také různé druhy lamp a lampiček.

Nepostradatelné stolní lampičky

Jednou ze skupin lamp, které by neměly chybět v žádné domácnosti, jsou lampy stolní. Ty mohou mít různé využití a použít je lze snad v každé místnosti. Jako první můžeme jmenovat třeba ložnici, kde by stolní lampička neměla chybět na žádném nočním stolku. Když jdete například na toaletu či si chcete pouze číst, není zrovna nejlepší nápad před spaním svítit hlavním světlem, které může svítit příliš intenzivně. Lampičky oproti tomu mají světlo tlumenější, pro druhého tedy jejich světlo není obtěžující. Jestli si pak navíc chcete také volit intenzitu svícení, je možné si pořídit i některou stmívatelnou. Také co se týče jejich vzhledu, vybrat si můžete ze spoustu typů. Od klasických lamp, přes designové kousky, až po zajímavé vitrážové lampy Tiffany.


null null

Stojací lampy do obývacího pokoje

Další lampy, které jsou velmi oblíbené a často využívané, jsou lampy stojací. Mnohdy najdou svoje uplatnění kupříkladu v obývacím pokoji někde blízko sedačky. Tam může být jedno z nejlepších míst, kam takovou stojací lampu postavit. Samozřejmě to ale není podmínka. Vypadat skvěle budou také někde v rohu místnosti či někde blízko vašeho oblíbeného křesla. Vybrat si můžete opět z různých klasických, až po ty designové, které vám mohou plnit krom funkce osvětlovací také funkci dekorační. Navíc je také možné si vybrat buď klasiku, která se pouze rozsvítí či zhasne, nebo stmívatelnou variantu, kde si sami vyberete, jak má lampa svítit.


null 

Dětské lampičky pro vaše nejmenší

Pokud máte doma děti, jistě jste již přišlo na to nebo na to časem přijdete, že i ony nezbytně potřebují nějakou tu dětskou lampičku. A nebyla by to lampa pro děti, kdyby nebyla s motivem, který má váš miláček nejraději. Různé pohádkové bytosti či pouze všelijaké barvy, které mají vaše děti rády. A to ať již hledáte dětskou lampu na psací stůl ke psaní úkolů či k postýlce, aby se jim lépe usínalo nebo lampičku do zásuvky, která může sloužit k přechodu například k vám do ložnice či na toaletu. Vše tohle v různém dětském provedení můžete mít.


null null

Dekorační lampy

Ať již potřebujete nějaký pěkný dárek pro vaše nejbližší nebo si chcete zkrášlit svoji domácnost, oceníte nabídku dekoračních lampiček. Ty mají opravdu jen velmi decentní světlo, ale to úplně stačí. Jejich hlavní funkcí, jak již název napovídá, je to, že nám doma mají převážně dělat parádu a sloužit jako doplněk. Můžete si vybrat buď různé s vypínačem na kabelu, nebo také takové, kde nepotřebujete zapojení k elektroinstalaci, protože jsou na baterie.


null 

Úsporné LED lampičky

Určitě se vás najde velká spousta takových, co máte rádi nové technologie a pořizujete si nejraději takové spotřebiče, které jsou co nejúspornější. Právě pro vás je zde sekce LED lamp a lampiček. Zde najdete jak různé stolní a stojací, tak také právě ty dekorační. A to vše v LED provedení. Můžete si vybrat ze spousty zajímavých designových kousků, které nejenže jsou velmi moderní, ale hlavně s nimi ušetříte, co se nákladů za jejich provoz týče.


null 

Venkovní lampy do vašeho exteriéru

Typy lamp do interiéru jsme vám již představili. I když je jich ještě mnohem více, stačí se podívat na všechny naše kategorie. Na co ale nesmíme zapomenout, jsou také různé lampy venkovní. Ať již přímo zahradní či solární, obojí nyní na vaší zahradě, příjezdové cestě či terase stoprocentně využijete. A to už kvůli tomu, jaké krásné nám nyní nastalo počasí. Venku budete trávit mnohem více času než v zimě. K tomu tedy potřebujete dobře svítit i venku. Různé zahradní lampy vám tedy budou pasovat jako ulité.


null 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i