Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Objevte výhody LED pásků

Aktuality a oznámení

Michaela

Máte chuť si váš dům zpestřit? Využijte kouzlo LED pásků.

LED pásky a jejich výhody

Opět je tady čas, kdy se brzy stmívá a i ráno už je déle tma. Ano. Právě začíná období, kdy již převážnou většinou volného dne nebudete trávit venku, ale doma. V teple rodinného krbu. Je tedy potřeba si váš dům upravit tak, abyste se zde cítili komfortně a příjemně. Jako skvělý designový doplněk, který vám poskytne i menší intenzitu světla, vám můžou sloužit LED pásky. Jejich využití je různé a instalace je velmi jednoduchá.
Co se tedy zapojení a umístění LED pásku týče, nemusíte si dělat velké starosti, že byste vše nezvládli sami. LED pásky jsou pružné a jejich spodní strana je samolepící. To pro vás znamená jediné. Stačí LED pásek pouze vzít a nalepit na požadovanou plochu.


null   null

Pokud navíc máte rádi barvy, můžete kromě klasických diodových LED pásků sáhnout také po RGB LED páscích. Je to prakticky stejný LED pásek ovšem s tím rozdílem, že je osazen diodami tří barev – modré, červené a zelené. Tyto RGB LED pásky jsou ovšem známy také pod názvem barevné LED pásky. Dá se říci, že je to v podstatě jen modernější a lepší verze klasických LED pásků a mají výhodu barevného svícení. K nim je také potřeba trafo a samozřejmě i ovladač, abyste si mohli vše nastavit tak, jak potřebujete.


Umístění LED pásků

Ať už jste se tedy rozhodli pro klasické diodové LED pásky či pokročilejší RGB LED pásky, možná teď jen přemýšlíte, kam se vám budou hodit nejvíce. Skvěle můžou vypadat například na různých obývacích stěnách, pod policemi či s nimi můžete různě oblemovat skříně. Vhodné je ale také například schodiště, spodní strana kuchyňské linky či různá zrcadla. Mohou zkrátka vypadat velmi vkusně na mnoha místech. Navíc mají jedno velké pozitivum, které jistě oceníte. Tak jako všechna další LED svítidla jsou totiž velmi úsporné, neutratíte s nimi žádné velké sumy za provoz. Tedy nejenže skvěle vypadají, zároveň s nimi i ušetříte. Zkuste se přesvědčit sami!


   

Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i