Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Plast, dřevo, kov, ale nejen to. Příznivci každého materiálu si vyberou to pravé!

Osvětlení interiéru

Monika

Rozhodli jste se, že si konečně koupíte nové svítidlo a je pro vás důležitý materiál? Pokud ano, zde jste na správném místě.

Někteří z vás si vybírají svítidlo hlavně podle vzhledu. Pro mnohé z vás však může hrát prim především materiál. Pokud jste právě z těch, pro které je materiál důležitým kritériem pro výběr svítidla, budete potěšeni. V naší nabídce totiž naleznete spoustu svítidel, která jsou vyrobena z různých materiálů. Na výběr jich je dost, takže se nemusíte bát, že právě váš oblíbený materiál na našich svítidlech nenajdete. 

Oblíbené sklo a kov

Jedním z nejvíce využívaných materiálů při výrobě svítidel je bezesporu kov či sklo. Využívají se při výrobě lustrů, různých stropních či nástěnných svítidel, ale samozřejmě nejen právě u těch. S těmito materiály se setkáte také na všemožných stolních i stojacích lampách a také u venkovních svítidel. Dá se říct, že právě kov a sklo je taková zlatá klasika, která se neomrzí a která snad na žádném typu svítidla nenapáchá škodu. Pokud hledáte pouze stínidlo, právě ze skla jich zde najdete také velkou spoustu. Jestliže byste však rádi sklo, ovšem trochu neobyčejné, spousta svítidel je v provedení alabastrového skla, které vypadá rovněž velmi vkusně.


Často vyhledávaná plastová svítidla

Jestliže svítidlo ze skla není to, co hledáte právě vy, co takhle třeba svítidlo plastové? Plast je v dnešní době jedním z velmi žádaných materiálů, co se svítidel týče. S plastem se snad nejčastěji setkáte u různých stropních svítidel. Také různé kuchyňské lustry, nejčastěji ty stahovací, jsou vyrobeny právě z plastu. Jejich velkou výhodou je, že jsou velmi lehká, tudíž i ve starších domech, kde by strop již těžký skleněný lustr nemusel unést, budou skvělou variantou. Z plastu si u nás můžete také pořídit pouze různá madla k lustrům. Nemusíte tak pořizovat celé svítidlo.


Přírodní vzhled dodá dřevo či textil

Milovníci přírodních materiálů budou jistě jásat. Do popředí jdou totiž také svítidla dřevěná, která dodají celé místnosti jedinečný přírodní design. Podobně je tomu také u textilu, který je rovněž velmi oblíbený. Textil je také velmi lehký, co se váhy týče. Najdete jej zde v různých barvách a také s překrásnými květinovými vzory. I zde je možné si pořídit také samostatná stínidla.


Jedinečný vzhled dodá vaší domácnosti vitráž

Vitráž je speciální technika, která spočívá ve spojování různých barevných sklíček, které tvoří báječný celek. Ve vitráži zde najdete různé lustry či stropní svítidla, nástěnné či stojací lampy. Můžete tak v tomto stylu kombinovat všechna svítidla. Vitrážová svítidla jsou opravdu neobyčejná.


null null

Honosný křišťál je dominantou celé místnosti

Veškerý nábytek máte doma v honosnějším stylu a přemýšlíte, jaká teď pořídit svítidla? K honosnějšímu nábytku jedině křišťálová svítidla. Křišťál je velmi vkusný a moc zajímavý materiál, který bude tvořit velkou tečku za celým vaším designem. Opět je zde možnost kombinovat různá svítidla, aby vám vše perfektně ladilo.


Další materiály u svítidel

U našich svítidel najdete použité také různé další materiály. Setkáte se zde také například s gumou, betonem, keramikou, papírem či kůží. Výjimkou nejsou ani různé solné lampy, na které je použita právě sůl.
Na našich svítidlech naleznete zkrátka spoustu různých materiálů, ze kterých si zcela jistě vybere každý z vás.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i