Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Powerbanka nejen na cesty!

Aktuality a oznámení

Lucie

Vybije se vám telefon vždy v tu nejméně vhodnou dobu? Pořiďte si powerbanku a již to pro vás nebude problém.

Co pojem powerbanka vlastně skrývá?

Někteří již tuto „vymoženost“ znáte, jiní se o ní teprve nyní něco dozvíte. Powerbanka je v podstatě jednoduše řečeno záložní zdroj energie. Ten slouží zpravidla nejčastěji k nabíjení různých mobilních telefonů. Lze ji však využít také k nabití tabletu a podobných elektronických přístrojů. Aby vám sloužila na cestách k dobití baterie vašeho zařízení, které potřebujete oživit, musíte mít i powerbanku nabitou a připravenou k použití. Powerbanky se nabíjejí většinou pomocí běžné Micro USB nabíječky pro mobilní telefony. Tudíž v celém procesu není třeba hledat další nezbytnosti.
 
Powerbanky jsou vyráběny z různých materiálů. Některé z nich jsou také vybaveny celou řadou bezpečnostních prvků. Patří mezi ně například ochrana proti přepětí, zkratu, přetížení, přebití nebo například přehřátí.


null 

Využití a možnosti powerbanky

Dnes tomu již není tak, jako když powerbanky začínali. V jejich začátcích jste si mohli dobít jeden telefon a dost. Ovšem nyní jsou zde různé typy powerbank. Některé jednoduché a malých rozměrů, které vám dobijí jeden telefon, naopak jiné s několika výstupy, kdy k nim lze připojit telefonů či tabletů hned několik. Také co se designu týče, jsou nyní powerbanky pestřejší. Na výběr jsou nyní různé tvary, barvy a také například ty s displejem. Vždy se vám však pohodlně vejdou do kabelky či pánům do kapsy. Jejich dobíjení je také různé. Některé powerbanky se dobíjí přes kabel, jiné jsou naopak na bezdrátové nabíjení.
 
Pokud stále powerbanku nemáte a myslíte si, že byste ji nevyužili, nyní vás jistě přesvědčíme o opaku. Není snad nikdo, komu by se nestala běžná situace, kdy nutně potřebujete zavolat či jdete po tmě domů a vybije se vám telefon. Teprve v těchto situacích člověk zjistí, jak je vlastně na svém telefonu závislý. Právě pro tyto účely je zde powerbanka, kterou jednoduše rychlostí blesku připojíte k vašemu mobilu a ten tímto úkonem dobijete. Mnoho telefonů také již nemá velkou kapacitu a mnohdy se při užívání může stát, že již v poledne vidíte na displeji pouze několik procent energie. I v tomhle případě vás může právě powerbanka zachránit. Také například navigace v autě vám může spotřebovat velké množství baterie. I zde tedy může powerbanka zasáhnout.
null 
Zkrátka a jednoduše. Powerbanky jsou opravdu pro každého. Není snad nikdo, kdo by její možnosti záložní energie alespoň občas nepotřeboval, tudíž i nevyužil. Vyzkoušejte je a zase si svůj život o něco zjednodušíte!

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i