Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Při nákupu Philips Hue 1000 Kč zpět

O značkách

Monika

Je chytré osvětlení Philips Hue na vašem seznamu přání již nějakou chvíli? Nyní máte obrovskou příležitost si je pořídit a ještě ušetřit!

Ušetřete 1 000 Kč při nákupu chytrého osvětlení Philips Hue 


Philips Hue je rovnítkem pro moderní a inteligentní LED systém osvětlení a ovládacích prvků. Umožní vám ovládat všechna světla z jediného zařízení nebo pomocí chytrých bezdrátových vypínačů. Vybírat můžete z jednobarevných stmívatelných žárovek, žárovek s možností změny barevné teploty, RGB žárovek nebo LED pásků s 16 miliony barev. Nemůžeme zapomenout ani na lampy, svítidla a příslušenství ve formě ovladačů a senzorů. Díky intuitivní a přehledné mobilní aplikaci pro mobily a tablety se vám otevře neomezená škála světelných schémat, funkcí a aplikací pro tato domácí osvětlení.



Objevte celou řadu světel, čidel a spínačů, které vám pomohou váš domov osvětlit chytřeji. Vyměňte staré žárovky za chytré nebo objevte kouzlo designových lamp a svítidel. Philips Hue nabízí světlo pro každý pokoj ve vaší domácnosti i vaši zahradu.

Představte si, že byste mohli vypnout všechna svá světla jedním kliknutím. Objevte kouzlo, které promění celý obývací pokoj na kino. Nebo zvolte to správné nastavení světla, které vám pomůže se lépe soustředit nebo se uvolnit po dlouhém dni. 

Nedejte příležitost zlodějům a pohrajte si se světli na dálku. Díky aplikaci můžete ovládat svá světla i na dovolené a díky nim vytvořit dojem, že jste doma i když zrovna nasáváte atmosféru zahraničí. 

Osvětlete svůj domov chytře pomocí Philips Hue nyní ještě výhodněji. Při nákupu produktů Hue v celkové hodnotě 6 000 Kč a více získejte 1000 Kč zpět.

A jak získáte peníze zpět?

  1. Nakupte u nás na e-shopu chytrá svítidla Philips Hue.
  2. Zaregistrujte svůj nákup on-line
  3. A získejte své peníze zpět!


    Akce je platná v termínu 15. 4. – 15. 5. 2022.

    Registraci můžete provést v období 15. 4. – 31. 5. 2022.

    Nyní nastal ten správný čas vybavit si svou domácnost chytrými světly Philips Hue.



    Autor článku:

    Monika
    Monika E-commerce specialista

    Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

    Slevy, novinky, inspirace

    Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

    Zeptejte se na cokoliv

    Pavlína

    Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

    515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

    Zeptejte se
     
     
        
      
     
     

    Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i