Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Profi svítidla se zárukou pět let

Aktuality a oznámení

Vojtěch

Potřebujete kvalitní a bezpečné svítidlo do vaší firmy či podobných komerčních prostor? U nás si jistě vyberete, navíc s prodlouženou zárukou 5 let.

Nepodceňujte důležitost svítidel v komerčních prostorách

Stejně tak jako osvětlení domácnosti je důležité i osvětlení v různých komerčních, technických či průmyslových prostorách. Do těchto objektů by měla splňovat svítidla o něco přísnější kritéria, než je tomu u klasických svítidel do domácností. Pokud tedy chcete mít i tahle místa ve vaší firmě, fabrice či podobných průmyslových halách dobře osvětlena, je zapotřebí vybrat ta správná svítidla. Právě pro tyto účely jsou zde profi svítidla, která jsou do těchto míst určena.


null

Většina firem kromě svítidel do interiéru bude jistě potřebovat také ta exteriérová, která zde samozřejmě najdete také. Ať už jsou potřeba vnitřní nebo venkovní svítidla, je zde potřeba myslet na vyšší IP krytí. Venku samozřejmě kvůli dešti, větru či dalším povětrnostním vlivům, uvnitř je však IP krytí neméně důležité právě kvůli většímu množství prachu, nečistot či dalším cizím tělesům, která mohou se svítidlem přijít do styku. V různých skladech bývá také velká vlhkost a chlad, což si samozřejmě žádá rovněž vyšší IP krytí. Do těchto typů hal, skladů či podobných komerčních prostor se tedy doporučuje IP44 a více. U našich profi svítidel tohle všechno samozřejmě najdete. Další svítidla, která lze v těchto prostorách využít, jsou technická svítidla. Zde si můžete vybrat různé reflektory, jak klasické, tak například i LED reflektory, zářivky či další průmyslová svítidla.


null 

Prodloužená záruka 5 let na osvětlení v kategorii Profi svítidla

Tak, jak tomu u nás již bývá, máme pro vás ještě další velkou výhodu. Na veškeré osvětlení v kategorii Profi svítidla získáte prodlouženou záruku 5 let. Nemusíte se tedy bát, že si vybavíte těmito profi svítidly celou velkou halu či všechny sklady, do dvou let vám vypoví službu a vy budete muset pořizovat nové. Za kvalitou svítidel si opravdu stojíme, tudíž se můžete spolehnout, že se vám to dozajista nestane. Pokud by ale přece jen některé přestalo pracovat tak, jak má, s touto pětiletou zárukou se nemusíte obávat, že byste museli neustále utrácet za opravy.



Zkrátka pokud hledáte ta správná kvalitní svítidla pro vaši firmu či podnikání, stačí si v kategorii profi svítidla vybrat ta, která právě vy potřebujete.

Autor článku:

Vojtěch
Vojtěch Hlavní nákupčí

Vojtěch jakožto hlavní nákupčí fandí designu a neotřelým barevným kombinacím. Kromě toho zná také veškeré technické úskalí svítidel, včetně jejich správné instalace. Pravidelně se proto s vámi o tyto informace dělí formou článků v poradně. Zapojit LED pásek nebo ventilátor už bude hračka.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i