Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

S velkou radostí vám představujeme novou podobu webu

Aktuality a oznámení

Lucie

Vy, kteří naše stránky navštěvujete častěji, jste si jistě všimli, že vás jejich stejný design doprovází již léta. Aby bylo vše modernější a přehlednější, dostaly naše webové stránky nový kabátek.

Jsme s vámi už léta

Historie naší firmy sahá již do dob roku 1991. Již zde jsou naše základní kameny, ze kterých jsme postupem času prací a pílí vybudovali náš úspěšný e-shop. O několik let později jsme se začali zabývat dovozem a prodejem svítidel ve velkém. Nejprve jsme svítidly zásobovali velké markety i menší obchůdky po České republice. Po několika dalších letech, tedy v roce 2009 jsme se rozhodli dát vzniku našemu prvnímu e-shopu, abyste v době moderních technologií, měli možnost pouze usednout k počítači a svítidlo si nechat dovézt až domů. V roce 2017 se pak naše firma změnila z fyzické osoby Jiří Mánek na společnost s názvem Donoci, s.r.o.

E-shopy jsou naším posláním

Již několik let se tedy zabýváme především a hlavně internetovým prodejem svítidel. Díky tomu, že jste vy, naši zákazníci, s nákupem u nás vždy spokojeni, jsme náš prodej rozšířili do mnoha dalších zemí. Abyste nemuseli na svoje vybrané svítidlo dlouho čekat, držíme skladem více než 920 000 kusů osvětlení. Vždy jsou pro vás také připraveni naši ochotní pracovníci, kteří vám se vším vždy rádi poradí. Jako bonus si můžete při nákupu „odnést“ také dopravu zdarma či dárek, který potěší.


                                        

Nový vzhled našich stránek

Jelikož jste pro nás na prvním místě vždy vy, naši zákazníci, snažíme se pro vás neustále zdokonalovat. Vaše podněty na zlepšení a větší přehlednost stránek si vždy bereme k srdci. A protože chceme, aby se vám na našich stránkách lépe vyhledávalo to, co potřebujete, a váš strávený čas při výběru osvětlení jste si zde užili ještě více, od 5. 2. jsou naše webové stránky nové a lepší. Dostali novou podobu, avšak náš široký sortiment i kvalitní zboží zůstává. Také skladové zásoby jsou stále rozsáhlé. Vy se tedy můžete těšit na přehlednější, modernější a zkrátka novější web, který jsme, jak věříme, vylepšili především k vaší spokojenosti.
null 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i