Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Špičkové osvětlení pro architekty i designéry

Aktuality a oznámení

Lucie

Jste povoláním designér či architekt? To jistě budete potřebovat také různá svítidla. U nás si vyberete osvětlení pro každičkou realizaci.

Designové kousky pro perfektní celek

Jestliže máte právě vy to štěstí být designérem či architektem, jistě nám dáte za pravdu, že pocit z nově vznikajícího či renovovaného interiéru či exteriéru je skutečně nepopsatelný. Začnete s prázdnými stěnami či starým vybavením a díky vaší fantazii vznikne něco nového a krásného. K tomu, aby tomu tak opravdu bylo, je jistě velmi důležité vybrat vhodné a správné vybavení do každé místnosti. Ovšem kromě toho zde budou nepostradatelná také různá svítidla. Ať už je nově vznikající interiér v jakémkoliv stylu, u nás najdete přesně to, co hledáte.


null 

Veškeré typy svítidel, na které si jen vzpomenete

Pořídíte u nás opravdu vše. Od různých malých dekoračních svítidel, přes větší lampy, až po velká stropní svítidla či lustry. Do které kategorie budete chtít zabrousit, záleží především na stylu celého designu. Nejčastěji vás bude jistě zajímat několik typů svítidel. Začít můžeme například s kategorií designových svítidel, kde najdete překrásné nevšední kousky, které podtrhnou moderně vybavenou domácnost. Jestliže hledáte něco ještě více honosného, je zde kategorie svítidel křišťálových. Zde najdete svítidla menších rozměrů nebo také klasické velké "zámecké lustry". Krásná lesknoucí se sklíčka jsou vskutku luxusně vypadající záležitostí.


null 

Dále stojí za zmínku také kategorie vintage osvětlení. Tento styl se čím dál více vrací. Přirovnat jej můžeme ke stylu starožitnému. Je opravdu velká spousta lidí, kterým se právě tento retro styl líbí nejvíce. Ať už se jedná o dům, byt či chalupu. Jestliže potřebujete svítidlo pro doplnění vintage designu, u nás vše najdete.

Zapomenout nemůžeme ani na svítidla vitrážová, která jsou tvořena různými barevnými sklíčky. Samozřejmě se stejně tak, jako některé další typy svítidel, nehodí do každého interiéru. Ovšem pokud je právě vitrážové svítidlo právě to, které vám chybí jako poslední tečka za celým dílem, výběr vitrážových svítidel je velký dost. Také pokud je váš zákazník milovník nejnovějších technologií a chytré domácnosti, inteligentní svítidla všechny nadchnou.

Velkou výhodou všech svítidel je to, že je můžete perfektně nakombinovat do různých místností, a to ve stejném či téměř totožném provedení. Mnoho jich je totiž vyrobeno přímo v sadách. A pokud ne přímo takto, je možné si i velmi podobný vzhled různých svítidel sjednotit ve velmi příjemný a vkusný celek.


null 

Pouze kvalitní výrobci

Veškerá námi nabízená svítidla odebíráme pouze od těch nejkvalitnějších výrobců. Kupříkladu jedničkou v inteligentním osvětlením je bezesporu výrobce Philips. Tato značka se opravdu neustále vyvíjí a jejich pokrok v technologiích jde dopředu. Další velmi oblíbená značka je Artemide. Zaměření na luxusní a stylová svítidla se zde opravdu nezapře. V tomto ohledu s tímto výrobcem zcela jistě nešlápnete vedle. Velmi zajímavý severský design najdete také u svítidel značky Umage. Nádech dánské Kodaně jistě vás i klienty ihned okouzlí. Pod luxusními a honosnými křišťálovými svítidly najdete značku Artcrystal. Jejich propracovanost u každičkého kousku svítidla je opravdu až neskutečná.

Pokud tedy ještě stále nemáte světelné vybavení pro váš interiér, zde jste na správném místě. V naší nabídce najdete kromě jmenovaných značek či typů svítidel také mnoho dalších. Stačí si jen vybrat to, které právě potřebujete. Každý kout interiéru si přijde s našimi svítidly na své.        

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i