Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Svítící dekorace pro váš domov

Aktuality a oznámení

Rádi byste si svůj dům alespoň trochu zpestřili či oživili? Co třeba nějakou tu svítící dekoraci?

Nejen svítidel je třeba

Doma máte dům vybavený svítidly, ať už hlavními či doplňkovými v podobě různých lamp a lampiček. To je většinou běžný scénář každé domácnosti. Stále se vám ale zdá, že pořád něco chybí? Je to docela možné. Z domu udělají totiž domov zdánlivé maličkosti jako jsou různé dekorace. O to lepší atmosféru s nimi vykouzlíte, když si pořídíte rovnou nějaké hezké svítící.


null 

Podle toho, v jakém stylu máte vybavený celý dům či byt, můžete doladit také svítící dekorace. Pokud byste rádi oživili dům tak, že si na stěny pověsíte různé nápisy či fotografie, kde je z motivů jasné patrné teplo domova, budou se zde skvěle vyjímat například různé dekorace ve tvaru srdce či nápisy, které vám domov zútulní. Takovéto svítící dekorace lze použít do každé místnosti. Od chodby až po dětský pokoj, kde děti ocení například ty ve tvaru hvězdy či měsíce. Na okno si můžete položit dekorační lampičku. Obojí bude vypadat velmi zajímavě.


null   null

Najdete zde však také jiné vychytávky. Například v podobě osvětleného budíku či reproduktoru. Obojí vám bude plnit jak funkci praktickou, tak také funkci dekorační.
Ovšem ani vaše stěny by neměly zůstat holé a chladné. Krom klasických obrazů či fotek, které na těchto místech bývají nejčastěji, můžete umístit na vaši zeď také svítící dekorační obrazy, které budou jistě vypadat kouzelně.


 

Dušičky i Vánoce jsou tu dříve, než si myslíte

Na dušičky bychom každý měli zavzpomínat na svoje blízké, kteří již nejsou mezi námi. Můžete tedy už teď pořídit hřbitovní svíci na baterie, u které se nemusíte bát, že plamínek ihned uhasí vítr.
Ano, i když je to neskutečné a pořád tomu nemůžeme uvěřit, i Vánoce tu budou dříve, než se nadějeme. Je tedy dobré na ně myslet již nyní a pořídit si vkusnou vánoční výzdobu, která vykouzlí to pravé kouzlo Vánoc. Různé vánoční dekorace či řetězy jsou o těchto svátcích téměř nezbytností. A to ať doma, tak i ve venkovních prostorách vašeho domova.


null 

I váš exteriér si zaslouží zútulnit

Nejen váš domov uvnitř, ale také zvenku je potřeba zkrášlit, abyste se zde cítili nejen vy, ale také vaše rodina či příchozí návštěvy příjemně. Proto jsme na venkovní svíticí dekorace také mysleli. Různé solární dekorační lampy budou na každé zahradě či terase vypadat skutečně kouzelně. Také zde lze využít různé barevné solární řetězy, které můžete různě rozvěsit na stromy či do altánku.


null  
 
Různé svítící dekorace do interiéru i exteriéru jsou tu v mnoha typech a provedeních připraveny jen a jen pro vás. Zkuste si usednout s kávou k široké nabídce, kde si můžete v klidu a v pohodě vybrat ty, se kterými vám příště káva bude chutnat ještě o něco lépe.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i