Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Svítidla od výrobce Steinel

Aktuality a oznámení

Monika

Potřebujete opravdu kvalitní venkovní svítidlo? Svítidla od výrobce Steinel vás zaručeně nezklamou.

Informace o výrobci

Firma Steinel byla založena v roce 1959. Již od těchto počátků dochází v této společnosti k neustálému vývoji. Firma Steinel se může také pyšnit vlastními vývojovými centry v Německu, České republice a Švýcarsku. Díky tomu zde najdeme inovativní výrobkysvětové proslulosti. Také jejich výroba probíhá pouze ve vlastních závodech v Německu, Švýcarsku, Rumunsku a Moldavské republice. I díky tomu a díky dodržování přísných pravidel výroby jsou tato svítidla skutečně kvalitní a bezpečná. Výrobky takzvaně Made by STEINEL jsou velmi oblíbené a ceněné na celém světě. Svoji oblíbenost získaly pro svoji dobrou funkčnost, jednoduché použití, dlouhou životnost a také dobrou kvalitu za přiměřenou cenu.
 
První senzorové svítidlo na světě bylo touto firmou vynalezeno již před 20 lety. Jejich vizí bylo chytré využívání energie. Dalším velkým pozitivem této společnosti je šetrnost k životnímu prostředí. Zákazníci díky nízké spotřebě energie mohou ušetřit také peníze, i přesto budou mít komfort, který tato svítidla nabízejí. Svítidla značky Steinel také získala několik ocenění za svůj perfektní design a funkčnost.

Sortiment výrobce Steinel

Snad největší škálu svítidel výrobce Steinel najdete v kategorii venkovních senzorových svítidel. Tato svítidla s čidlem mají mnoho výhod a jsou stále oblíbenější mezi uživateli. Venkovní senzorové svítidlo má totiž tu výhodu, že nepotřebujete vypínač. Pokud tedy jdete domů s nákupem či potřebujete rychle najít klíče od domu, stačí, když senzorové svítidlo zaznamená pohyb a rozsvítí se automaticky samo. Po několika vteřinách, dle nastavení, se opět samo vypne. Je tedy konec se šmátráním po vypínači.
null null
Značku Steinel však samozřejmě najdete také u mnoha dalších venkovních svítidel. Můžete si vybrat ze široké nabídky různých typů venkovních svítidel, které vám zaručí spokojenost, prvotřídní design a v první řadě bezpečí. Venkovní svítidla musí totiž mít vyšší IP krytí než ta do interiéru. Se všemi těmito požadavky výrobce Steinel počítá a nezapomíná s bezpečností na žádnou maličkost. Nemusíte se tedy bát, že jakmile vám na ně jednou naprší, zkratují a přestanou fungovat a vy tak budete muset řešit zdlouhavou reklamaci. Jsou skutečně kvalitní, tudíž tento problém mít jistě nebudete.
 
Také u koupelnových svítidel je potřeba mít vyšší IP krytí. Kvůli větší vlhkosti a potencionální možnosti styku s vodou je nutné mít i tohle místo, co se osvětlení týče, bezpečné. Koupelnová svítidla Steinel splňují všechny potřebné parametry, které by měla mít.


null 

Svítidla společnosti Steinel však najdete i v mnoha dalších kategoriích. Setkáte se s nimi jak u svítidel vnitřních, tak u venkovních. Také různá průmyslová svítidla v této řadě najdete. Pokud chcete skvělou kvalitu za dobrou cenu, stačí si vybrat z naší široké nabídky svítidel Steinel.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i