Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Svítíme pro vás dál!

Aktuality a oznámení

Lucie

Víme, že situace teď není lehká. Ale jsme tu pro vás, abychom vám pomohli s každodenními starostmi v podobě prasklé žárovky a také s radostmi, třeba v podobě nového lustru.

Ať už jde o zmíněnou žárovku nebo o hezké nové svítidlo, výběr i nákup můžete provést v bezpečí svého domova. Bez stresu si můžete vybrat, co zrovna potřebujete a zboží doručíme až k vám. Pokud byste raději využili služeb výdejních míst, i to je možné - Uloženka i Zásilkovna prodlužují výdejní lhůty pro vyzvednutí zásilky.


Věřte, že i pro nás je zdraví našich zaměstnanců a zákazníků na prvním místě. Z toho důvodu jsme zavedli přísná bezpečnostní opatření, pravidelně dezinfikujeme prostory kanceláří a skladů. I předání balíků dopravci nyní probíhá bezkontaktně, aby byla zaručena co největší hygiena při převozu objednaného zboží.


Současně sledujeme aktuální vývoj situace a jsme tak schopni vždy účinně reagovat. Nejen díky tomu se nám daří provoz e-shopu zachovat v plynulém stavu.


Určitě si stejně jako my snažíte zachovat pozitivní náladu a mít radost z maličkostí. Takovou maličkostí může být i nové světlo, díky kterému se budete doma cítit příjemně. S nudou můžete bojovat například při objevování kouzla chytrého osvětlení. Děti zabavíte veselými projektory, díky kterým se na chvíli dostanou do pohádky. Záleží na vás, vybírat můžete z více než 35 000 produktů.


Abychom vám následující dny zpříjemnili a byli jste co nejvíce v pohodě, nabízíme možnost vrácení zboží do 60 dní od převzetí zásilky


Věříme, že brzy bude líp a za celý tým e-shopu Svět-svítidel.cz vám přejeme pevné zdraví.


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i