Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Vylepšená aplikace LEDVANCE SMART+

O značkách

Michaela

Rozsviťte svůj domov jedním dotykem. Nyní vše v jedné aplikaci

Je snadné změnit barvu, teplotu, intenzitu či dobu svícení svítidel. Ví to každý, kdo používá aplikace LEDVANCE SMART+ Wi-Fi nebo Bluetooth. A nyní jsou obě technologie dostupné v jedné aplikaci. Chytré osvětlení jsme vytvořili, abychom našim zákazníkům dopřáli maximální pohodlí, flexibilitu a variabilitu. Nová aplikace LEDVANCE SMART+ přináší vylepšené funkce i vzhled.

Rozzáříte svůj domov jediným dotykem

Díky jednoduššímu, přehlednějšímu a nezvykle svěžímu designu můžete ještě snadněji používat chytré osvětlení ve své domácnosti. Ovládáte všechna svá svítidla v jedné aplikaci a jediným dotykem. Ať už po jednom, skupinově nebo například po jednotlivých pokojích. Můžete ovládat manuálně podle nálady, ale také si nastavit různé automatizace či rutiny – časové profily, podmínkové režimy nebo např. geolokační spouštění. LEDVANCE SMART+ vám zkrátka zajistí více pohodlí a také zábavy.


Propojíte s hodinkami

Snadno přidáte nového uživatele, se kterým chcete aplikaci společně ovládat. Zařízení lze navíc instruovat hlasem. Stačí integrovat hlasové asistenty nebo aplikace. LEDVANCE SMART+ můžete také propojit s Google Assistant, Amazon Alexa nebo s hodinkami Apple Watch. S novou aplikací si užijete ještě dokonalejší chytré osvětlení.


Starou snadno nahradíte novou

Pro nainstalování LEDVANCE SMART+ pro iOS nebo Android potřebujete chytrý telefon nebo tablet. Aplikaci si stáhnete obvyklým způsobem a přihlásíte se ke stávajícímu účtu LEDVANCE SMART+ Wi-Fi. Pokud přecházíte z Wi-Fi verze, vaše staré údaje, zařízení, automatizace apod. budou fungovat jako dříve. Dosud používanou aplikaci LEDVANCE SMART+ Wi-Fi byste ale měli co nejdříve odstranit, aktivní ve storech zůstane už jen krátce. U verze Bluetooth bohužel nelze uživatelský profil mezi aplikacemi přenést.

Na zodpovězení nejčastějších dotazů jsou tu Nejčastější otázky FAQ.

Ledvance Smart+ produkty najdete zde.

Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i