Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Baterie a jejich využití

Aktuality a oznámení

Monika

Kromě svítidel u nás najdete i další sortiment. Pokud do vašeho svítidla či jiného zařízení potřebujete baterie, jste na správném místě.

Baterie všech velikostí

Aby vám většina svítidel fungovala, budete potřebovat připojení k elektrické síti. Ovšem jsou i taková, se kterými elektřinu řešit nemusíte. Jako zdroj energie totiž nepotřebují nic jiného než právě baterie. Pokud si právě takové svítidlo u nás pořídíte, nemusíte pro baterie nikam chodit. I ty totiž můžete pořídit právě u nás. Každé svítidlo je jiné. O tom svědčí také to, že každé svítidlo může potřebovat jinou baterii. Ovšem ať již tak či tak, u nás naleznete spoustu typů baterií, ze kterých jistě vždy vyberete ten, který do vašeho svítidla patří.



Do některých svítidel budete potřebovat klasiku jako jsou tužkové či mikrotužkové baterie. Jiná svítidla, ovšem nejen ta, zase potřebují baterie knoflíkové. Ty se často používají také do osobní váhy, kterou u nás také najdete.

Jsou ovšem i takové produkty, které si žádají trošku speciálnější zdroj. Tím mohou být různé 9V baterie, C malé monočlánkyD velké monočlánky nebo různé speciální baterie. Také zde najdete ploché baterie či olověné akumulátory.


Svítidla a další sortiment na baterie

Jak už jsme zmínili, do spousty svítidel a dalších produktů vám bude jako zdroj místo elektřiny sloužit právě baterie. Využijete je například u různých lamp a lampiček a také do různých dekorativních svítidel. Také baterky a svítilny budou nějakou tu baterii vyžadovat. Patří k dalšímu sortimentu, který u nás nyní můžete zakoupit. Tím máme na mysli různé osobní váhy, audio přehrávače, video zvonky a mnoho dalšího.


Zkrátka ať už potřebujete sortiment na baterie či právě tento zdroj, vše najdete právě u nás.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i