Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Děkujeme, že u nás nakupujete

Aktuality a oznámení

Lucie

Náš e-shop se neustále rozvíjí. Největší díky však patří hlavně vám – našim zákazníkům.

Děkujeme, že jste s námi

Náš e-shop je číslo jedna v oblasti prodeje svítidel. Ovšem nejen to. Najdete u nás také spoustu dalšího sortimentu do vaší domácnosti. Snažíme se jít s dobou a nabízet vám nejen klasiku, ale také moderní chytré produkty, které vám co nejvíce usnadní život. Ovšem za to, že se snažíme na sobě neustále pracovat a zlepšovat se, vděčíme především a hlavně vám, našim zákazníkům. Bez vás by celé naše snažení nemělo smysl. 


Jsme velice rádi, že jste si vybrali k nákupu právě náš e-shop. Těší nás vaše důvěra. Máme velkou radost také z toho, když vidíme, že se k nám rádi a často vracíte. Právě kvůli vám se snažíme co nejvíce zboží držet skladem, aby bylo co nejrychleji u vás a vy se mohli těšit z nákupu co nejdříve. 


Vaši spokojenost nám můžete dát najevo také zpětnou vazbou. Jsme vždy rádi, když nám dáte vědět, že jste byli s nákupem spokojeni a ohodnotíte nákup také na Heurece. Díky vašim kladným recenzím a hodnocením se může každý přesvědčit o spokojenosti ostatních zákazníků. 


Ani nyní však neusínáme na vavřínech. Právě kvůli vám se budeme i nadále snažit rozvíjet, rozšiřovat náš sortiment a zdokonalovat naše služby. Protože naše hlavní poslání je právě spokojenost vás, našich zákazníků. Proto vám ještě jednou děkujeme za to, že jste si vybrali právě nás!


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i