Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Den státnosti s ryze českým výrobcem ArtCrystal

Aktuality a oznámení

Lucie

Jak je vám všem jistě známo, 28. září je Dnem české státnosti. Co takhle jej oslavit pořízením svítidla od ryze českého výrobce ArtCrystal?

Datum 28. září bylo již před dávnými lety vyhlášeno jako státní svátek. Některým z vás je jistě známo, jaký svátek se v tento den slaví, jiným naopak nikoliv. Pro vás, kteří v tom ještě nemají jasno, nyní vše objasníme. Právě tento den byl vyhlášen jako Den české státnosti. Mnozí z vás berou tento den pouze jako den volna, kdy nemusí do práce či do školy. Co takhle se zamyslet nad tím, co pro nás vlastně tento den znamená a oslavit jej pořízením nového svítidla. Ne však jen tak ledajakého. Nejen na počest tohoto dne jsme pro vás připravili nabídku od českého výrobce. Není jím nikdo jiný než firma ArtCrystal.


null 

Přiblížení firmy ArtCrystal

Tato společnost se specializuje na výrobu křišťálových svítidel, které v naší nabídce naleznete. Byla založena již v roce 1989. Sídlo neměla nikde jinde než ve známém Jablonci nad Nisou, který je již po léta výrobou křišťálových svítidel známý. Co se týče výroby, jsou zde použity jak tradiční, tak i nové výrobní postupy, které těmto křišťálovým svítidlům dodávají překrásný a honosný vzhled.
null 

Jedinečný styl a přepychový vzhled 

Snad nejznámějším typem křišťálových svítidel značky ArtCrystal jsou křišťálové lustry. Jsou velmi výjimečné a jejich honosný a jedinečný design bývá zpravidla dominantou každé místnosti, kde jsou umístěna.
null null 
V dnešní době se samozřejmě nabídka neomezuje pouze na křišťálové lustry. Můžete si sladit více typů křišťálových svítidel, aby vám vše k sobě perfektně ladilo. Například zde najdete i křišťálová stropní či nástěnná svítidla. Pokud se rozhodnete jít do křišťálových svítidel značky ArtCrystal, je samozřejmě potřeba přizpůsobit k nim i ostatní vybavení domu či bytu. Nechcete přeci, aby celek vypadal, jak se lidově říká, jako pěst na oko.


null 

Křišťálová svítidla se také budou skvěle vyjímat i v různých komerčních budovách, kostelích či stylových restauracích nebo kavárnách.


null 

Svítidla, která vyrábí a dodává tento český výrobce ArtCrystal jsou velmi kvalitní a precizně vyrobena. Lesk krásných křišťálových sklíček dodává celému svítidlu nádherný vzhled.
Na jejich výrobu používá výrobce pouze ty nejkvalitnější materiály. Na křišťálových lustrech i dalších křišťálových svítidlech najdete kvalitní typy ověsů, které mají vysoký lesk. Můžete zde pozorovat také rozkládající se světelné spektrum. Tato kvalitní křišťálová svítidla značky ArtCrystal, která jsou skutečně stoprocentně českého rázu a výroby, uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky, kteří hledají přepych a luxus. Jejich cena je však příznivá tak, aby si je mohl dovolit každý.
Na výběr budete mít celý den volna. Užijte si tedy pohled na krásná lesknoucí se křišťálová svítidla a vychutnejte si den volna jejich výběrem. Jestliže hledáte něco, co vám vykouzlí skvělý dojem celé místnosti, křišťálové svítidlo značky ArtCrystal se stane dominantou vaší domácnosti.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i