Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Designová svítidla do vaší domácnosti

Aktuality a oznámení

Lucie

Rozhodli jste se pro změnu? Rádi byste něco opravdu stylového? Vezměte to z gruntu a vybavte si váš dům designovými svítidly.

Pro vás, kteří máte rádi zajímavé kousky nábytku a dle toho máte také váš dům vybaven, je potřeba, aby vám k celkovému vyváženému designu celé místnosti seděla také svítidla. V dnešní době není již potřeba omezovat se pouze jedním typem svítidel a také se ohlížet pouze po jednom stylu. K nevšednímu dojmu se bude nejlépe hodit některé ze široké škály designových svítidel. V různých tvarech a barvách se meze opravdu nekladou.


null 

Centrální designová svítidla

Hlavní svítidlo je téměř nepostradatelnou součástí každé místnosti. Tam, kde je to prostorově možné, vynikne snad nejlépe zajímavý kousek v podobě designového lustru. Do obývacího pokoje si můžete vybrat designový lustr různých velikostí. Najdete zde různé kousky. Některé designové lustry mají klasický tvar, jak jste u běžných lustrů zvyklí. Ale některé mají různé nevšední tvary, které vypadají skutečně zajímavě. Do kuchyně či nad jídelní stůl pak můžete umístit různé designové kousky, které jsou zhotoveny z různě propletených kovových konstrukcí a vyčnívajících žárovek, které rovněž vypadají velmi vkusně. Také do dětského pokoje či do ložnice si můžete vybrat vkusný designový lustr.


null null

Pro majitele domácností, kde je nutné se ohlížet především na rozměry místností, máme také dobrou zprávu. Jako centrální svítidlo vám může do celkového designu skvěle zapadnou některé designové stropní svítidlo, které nebude překážet ani tam, kde jsou stropy nízké. Avšak i přesto, že jsou prostorově tolik nenáročné, na kvalitě osvětlení nic neubírají. Jejich vzhled je také zajímavý a lze je sladit s ostatními svítidly.


Designové lampy a lampičky

Hlavní svítidlo již máte vyřešené, ale nejspíše vám stále něco chybí. Krom centrálního osvětlení je totiž velmi důležité také svítidlo doplňkové. Designové stolní lampy vám můžou perfektně sloužit jako doplňkové svítidlo například v ložnici či v dětském pokoji. Také pracovní plochu si můžete doplnit některým designovým kouskem. V obývacím pokoji například ke čtení či sledování televize oceníte také nějaké to doplňkové svítidlo. Zde vám tuto funkci bude snad nejlépe plnit designová stojací lampa. Spousta z nich je také stmívatelná. Jestliže si tedy takovou vyberete, můžete si sami navolit i intenzitu svícení. Designová lampa nejenom dobře svítí, ale také to může být perfektní dekorace, která dodá vašemu vybavení úplně jiný rozměr.

null null

A pokud by vám stále tato designová svítidla nestačila, můžete si jich vybrat mnohem více. Například různé designové zářivky, designová bodová či nástěnná svítidla. Vše tak můžete perfektně sladit a zkombinovat, aby byl celek příjemný a vy se rádi vraceli domů.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i