Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Grilujte chutně, s chutí a kvalitním vybavením

Aktuality a oznámení

Monika

Představujeme vám svět pohodových letních nocí a výtečného jídla připravovaného na kvalitních výrobcích.

Dělá nám radost přinášet vám neustále něco nového. A umíme si i představení našich novinek načasovat tak, aby se vám zrovna hodily do krámu. Kromě jarního úklidu je březen také měsícem, ve kterém je potěšením vybavit si venkovní terasu nebo balkón. A asi budete souhlasit, že bez grilu by terasa nebyla terasou nebo balkón balkónem. Takže. Pokud vám ten váš zrovna dosloužil nebo zatím svého prostředníka, který dává vyniknout vašemu kulinářskému umu, nemáte, pomůžeme vám to změnit.

Chci gril. Ale jaký gril chci? 

Elektrický, stolní, kontaktní, raclette, na uhlí, ohniště. Všechno máme. Možná už jste ve výčtu našich produktů našli typ, kterému je vaše srdce gurmána nejblíž. Pokud si nejste jistí, pak nejen vám jsou určeny následující řádky. 


Elektrický – stojací i stolní pomocníci 

Elektrický gril. Klasika, ale vážně spolehlivá. Když máme po ruce zásuvku, jednodušší to být nemůže. Elektrický gril má navíc tu výhodu, že dokonale padne jak do venkovních prostor, tak do interiérů. Takže s ním bez kompromisů můžete dělat maso šťavnatým od začátku ledna až do konce prosince. Je samozřejmě také důležité zvážit, kolik můžete svému grilu věnovat místa. U nás si vyberete mezi klasickými stojacími grily, ale i těmi stolními. I mezi nimi najdete v naší nabídce ty, které nemají menší ambice, než se stát stylovými ozdobami vaší kuchyně. Za všechny zmíníme bambusovou parádu od Sencoru. A vynechat nemůžeme ani kontaktní grily, které jsou tu pro vás v kuchyni dnem i nocí. Ty zase umí parádně značka Nedis. A stejná značka se specializuje i na raclette grily, na kterých si kromě masa nebo zeleniny připravíte i geniální lívance na jedné ze dvou nepřilnavých pánviček.

Venkovní grily – pro milovníky uhlí i táboráků

Pokud jste pravověrní fandové grilů na uhlí, nezklameme vás. V naší nabídce najdete jen povedené kousky. Za všechny zmíníme krasavce od Fieldmannu v elegantním černém provedení. K broukání Stánků u kytary se pak nehodí nic víc než přenosné ohniště s roštem a síťovým poklopem proti neposedným uhlíkům, které by chtěly odletět pryč. 


Příslušenství ke grilování i poctivé údržbě

Šikovné příslušenství není o nic méně důležité, než gril samotný. Mistra svého řemesla z vás udělá to pravé náčiní. Doporučujeme například nerezové od Fieldmannu, které zahrnuje lopatku, vidličku, nůž, kleště a štětku. A aby váš gril vypadal jako nový i po dlouhých letech, dejte si práci s jeho pravidelnou údržbou, nejlépe hned po skončení grilovací party. Kartáč na čištění grilu budiž vašim pomocníkem.

5 tipů na závěr pro správné grilování 

1)    Grilujte jen z čerstvého masa a od prodejců, kterým můžete opravdu věřit.

2)    Vždy počkejte s pokládáním pokrmů na gril na chvíli, kdy se gril pořádně rozpálí.

3)    Koření až na závěr. Se solením počkejte, kořenění před začátkem grilování může jídlo vysušit.

4)    Dejte si práci s vlastní marinádou. Použijte čerstvé suroviny a vytvořte si vlastní signature grilovací styl. 

5)   Grilování je především zábava. Pohostěte lidi, které máte rádi a užijte si pohodový večer v jejich společnosti. Bez stresu, jestli se vám náhodou nespálí kousek zeleniny.



Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i