Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Novinky do vaší domácnosti

Aktuality a oznámení

Lucie

V našem internetovém obchodě najdete mnohem více než kvalitní svítidla. Neustále rozšiřujeme také sortiment pro vás i vaši domácnost!

Určitě také k běžnému chodu a ke každodennímu životu potřebujete spoustu věcí. Některé již máte, některé zatím ne nebo by si již žádaly obnovu. Mnoho z nich jich můžete pořídit přímo u nás a nejspíše jste o tom ani nevěděli.


Fén nejen pro každou ženu

Každá z vás jistě ví, že bez kvalitního fénu se prostě neobjede. Jít s mokrými vlasy ven - zvláště teď v zimě nebo jít s nimi spát je velmi nepraktické. Naše nabídka fénů od značky Sencor vás tedy jistě potěší. Vybrat si můžete z několika typů. Najdete zde fény v různých barvách a tvarech. Velkým plusem je například ergonomicky tvarovaná rukojeť, kterou lze i sklápět a tím zajistí snadné skladování i v případě, že jej potřebujete zabalit na cesty. Další výhodou je dlouhý kabel, díky kterému si pohodlně vlasy vysušíte i dále od elektrické zásuvky. Vybrat si můžete dokonce i fén s iontovou technologií, která zajistí hladké vlasy bez krepatění. Díky konstantní teplotě navíc u fénů nedochází k poškození vlasů. Potěší vás jistě i možnost výběru z více úrovní rychlosti i teploty či zúžená trysková trubice pro lepší tvarování. 

 

Kalkulačky pro rychlé počty

Kdo občas nezapomene jednoduché počty, které se učil už na základní škole? To, že máme problém z hlavy něco spočítat, je zkrátka běžná situace, kterou každý zná. Občas je potřeba vzít na pomoc kalkulačku, která vám s takovým sčítáním a odčítáním rychle pomůže. Navíc je většinou nezbytností i ve školách pro žáky a starší studenty. U nás můžete nyní pořídit takového pomocníka v podobě kalkulačky značky Casio jedním kliknutím myši. V naší nabídce najdete klasické kousky pro nenáročné i takové, které mají velké množství funkcí a víceřádkový LCD displej. Studenti ocení jistě i možnosti výpočtu odmocnin či různé možnosti počtů se závorkami. K tomu navíc různé náročnější matematické funkce, které běžná kalkulačka neumí. Vybrat si můžete i z různých barevných provedení. Kalkulačky jsou ve většině případů na baterie. Způsob napájení je však u každé kalkulačky uveden. 

 

Pěstování rostlin s kvalitními lampami LEDVANCE

Zcela jistě se mezi vámi najde spousta milovníků různých rostlin a s tím spojené i jejich pěstováním. Aby váš botanický koutek dobře prospíval a vše rostlo a kvetlo tak jak má, mnohdy k tomu denní světlo úplně nestačí. Občas je potřeba mu trošičku dopomoct. K tomu vám přinášíme interiérové LED lampy značky LEDVANCE, které podporují fotosyntézu u rostlin. Výšku hlavy si u lampy můžete nastavit podle potřeby individuální rostliny. Díky časovači je zde dokonale imitován denní a poté naopak noční cyklus světla. Velkou výhodou je také senzor, který signalizuje nedostatek vody. V nabídce najdete také lampu se stmívačem, ale také se zajímavým designem nebo zkrátka jednoduchý styl. Stačí si vybrat tu vaši.


Kancelářské židle a herní křesla

Sezení u počítače může být někdy až bolestivé a nekomfortní, pokud k tomu nemáte vhodnou židli. Proto je zapotřebí ji dobře vybrat. Veškeré kancelářské židle a křesla v naší nabídce jsou vyrobena z těch nejlepších materiálů. Díky tomu se vám či vašem dětem bude sedět pohodlně i po několika hodinách. Díky mikropórům také dochází k jejich perfektní ventilaci. Herní nebo pracovní místo můžete oživit navíc také tím, že si vyberete křeslo s RGB podsvícením. Barvu podsvícení si můžete nastavit sami podle vaší aktuální nálady pomocí dálkového ovladače. Samozřejmostí je pak nastavení výšky a opěrek. Kvalitní pevná kolečka vám pak zajistí pohodlné přemístění, kam je zrovna potřeba. 



Produktů do domácnosti u nás však najdete mnohem více. Navíc neusínáme na vavřínech a sortiment neustále rozšiřujeme tak, abyste co nejvíce produktů, které potřebujete pro váš běžný život, našli na jednom místě právě u nás. Pokud tedy potřebujete cokoliv do domácnosti, stačí si prohlédnout naši kategorii Domácnost, kde najdete to, co hledáte. 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i