Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Připravte se na den památky všech zesnulých – Dušičky

Aktuality a oznámení

Monika

Snad každý si na Dušičky vzpomene na ty, kteří tu s námi již bohužel nejsou. Nabízíme Vám tedy i svítidla vhodná pro tento den, abyste mohli památku vašich blízkých uctít.

Svátek všech zesnulých neboli Dušičky připadá na 2. listopadu. Jestliže chcete, aby i pomník vašich blízkých či vaší rodiny vypadal na tento svátek vkusně, je potřeba se již nyní dobře vybavit. Budete potřebovat nejen hřbitovní kvítí, ale také různé svíčky. Ne však jen tak ledajaké. Abyste nemuseli neustále škrtat zápalkami, které často v kapse ani nenajdete, můžete tento problém vyřešit i jinak. A to například tím, že místo klasických svíček, kde hoří plamínek svíčky, použijete LED hřbitovní svíce, které hoří vždy, když je zapnete. Vypnete je opět, kdy uznáte za vhodné přímo vy místo toho, aby vám plamen sfoukl vítr.

LED hřbitovní svíce

Před tímto dnem jistě každý z vás chce a snaží se, aby pomník vašeho drahého zesnulého vypadal co nejlépe. V tomto čase každý chodí na hřbitov uctít památku svých zesnulých a to i ve večerních hodinách, kdy celý je celý hřbitov osvětlen spoustou svíček. Pokud je však silnější vítr, mohou hned po rozsvícení zhasnout. Aby se vám to již nestávalo, může tomu předejít. A to tím, že místo hořící svíčce či k ní si pořídíte LED hřbitovní svíce. Ty nemají skutečný plamen ohně, ale vytváří atmosféru hořící svíčky. Vypadá vkusně a vy se tak nemusíte bát, že vám svíčka hned po vašem odchodu zhasne. V naší nabídce naleznete tyto LED hřbitovní svíce v několika barvách.


Naleznete u nás také různé svíce v sadách, tudíž nebudete muset neustále běhat do obchodu a budete mít doma vždy nějaké v zásobě pro případ, že byste ty staré potřebovali obměnit. Můžete si vybrat z několika tvarů a velikostí.
Svícny a ostatní svítidla

I na tento svátek mohou ozdobit pomník vašeho blízkého různé svícny Stejně tak, jako LED hřbitovní svíce, jsou napájeny bateriemi, které v případě vybití stačí jednoduše vyměnit za nové. Ani pro tyto baterky nemusíte letět do obchodu. I ty můžete samozřejmě pořídit také přímo u nás. Nabízíme spoustu typů, velkostí i druhů baterií, tudíž se nemusíte bát toho, že byste zde některé nesehnali.
Vkusně mohou k této příležitosti vypadat také různé solární lucerny. Ty se přes den nabijí slunečním zářením, a jakmile se setmí, rozsvítí se. Ne ale příliš, pouze decentně. Zkrátka tak, jak se k těmto účelům sluší.
 

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i