Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Prodloužená záruka až 5 let

O nákupu

Monika

Ať už kupujete jakékoliv svítidlo, vždy je důležitá jeho životnost. Protože se nebojíme a naopak jsme si kvalitou našich svítidel jisti, nabízíme prodlouženou záruku na všechny typy osvětlení.

Záruka na svítidla = záruka spokojenosti

Vždy, když si pořizujete novou věc, zajímá vás určitě také její záruční lhůta. U našich svítidel máte automaticky záruční lhůtu ne pouze dva, ale tři roky. Nemusíte si o ni nikde žádat, tříletá záruka je u svítidel automaticky. Takovou to dlouhou záruku vám můžeme nabídnout i proto, že věříme kvalitě našich nabízených svítidel a veškerých produktů a víme, že vám budou sloužit dlouhá léta.


Jediné, na co se tato tříletá záruka nevztahuje, jsou žárovky. Jsou zde však i svítidla, kde jsme na záruce ještě o něco přidali. Záruku až 5 let můžete využít u vybraných LED svítidel, například světla značky Philips. I u profi svítidel jsme záruku prodloužili na celých 5 let. A to už je opravdu dlouhá doba. :)




Další výhody 

Pokud se rozhodnete u nás nakoupit, prodloužená záruka není jediným benefitem, který u nás získáte. Objednejte si produkt, který se vám líbí. A když náhodou zjistíte, že by se vám hodilo spíše něco jiného, máte až 60 dní na vrácení. Navíc pokud u nás nakoupíte nad 500 Kč, získáte dopravu zdarma


Dodací lhůty u objednaného zboží jsou velmi rychlé. A to i díky tomu, že skladem držíme více než 1 180 000 produktů. Dalším benefitem jsou také dárky, které poskytujeme při nákupu nad určitou částku. S nákupem u nás tedy nezískáte pouze zboží, které si objednáte. Získáte navíc i různé bonusy a benefity, které se skutečně vyplatí. 

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i