Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Snadnou registrací na e-shopu ke spoustě výhod

O nákupu

Lucie

Jen pár sekund vede přes registraci na e-shopu Světa svítidel k benefitům. Kromě přehledu o vašich objednávkách se dozvíte i o všech zásadních novinkách a akčních nabídkách.

Snadná a rychlá je registrace na našem e-shopu. A opravdu se vyplatí, protože pro vás bude znamenat množství výhod. Společně se na jejich přehled v následujících odstavcích blíže podíváme.

Postup registrace

Vyberte si při vytváření nového účtu jednu ze čtyř cest, mezi které patří registrace přes Facebook, Google, Seznam nebo E-mail. U prvních třech variant stačí pouze být přihlášen na daných platformách a máte hotovo. U registrace přes e-mail je třeba jen zvolit heslo. Přihlašování u již registrovaného účtu pak funguje naprosto stejně.

Můj účet

Pomocí kategorie Můj účet si změníte osobní údaje nebo heslo k vašemu profilu během několika sekund. Případně můžete využít sekcí Editovat osobní údaje nebo Změnit heslo, pokud potřebujete upravit informace jen v jedné z těchto variant.

Historie objednávek

Od založení registrace až po současnost. V sekci Historie objednávek najdete kompletní výpis vašich objednávek včetně faktur, které s nimi souvisejí. Objednávky si navíc můžete jednoduše filtrovat podle data vydání, čísla dokladu nebo jejich aktuálního stavu, od zaplacených až po vybavené.

Naposledy koupené produkty

V této kategorii naleznete produkty, které jste si u nás pořídili, seřazené podle data zakoupení.

Oblíbené položky

Našli jste na e-shopu produkty, které se vám líbí a zvažujete jejich nákup? Pak si je jednoduše uložíte klepnutím na symbol srdíčka v kartě konkrétního produktu. Ten se následně objeví mezi vašimi oblíbenými položkami. Na svém profilu v sekci Oblíbené položky najdete kompletní seznam vašich favoritů.

Ke stažení pro Vás

V této sekci budete mít k dispozici návody k obsluze nebo bezpečnostní pokyny k jednotlivým vybraným produktům. Veškeré manuály a důležité dokumenty tak najdete seřazené přehledně na jednom místě.

Výhodné ceny a novinky

Díky registraci do našeho e-shopu vám už nic neunikne. Těšit se můžete na nabídku vybraných produktů za výhodnější ceny. Přihlášením k odběru novinek si navíc zajistíte, že vám od nás budou pravidelně chodit newslettery, ve kterých vás budeme informovat o novinkách ze Světa svítidel a dalších akcích.

Není na co čekat, od spousty výhod vás dělí jen pár vteřin.


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i