Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Udělejte radost na Valentýna!

Aktuality a oznámení

Lucie

Máte někoho, komu byste rádi udělali radost pěkným dárkem a dali mu tak najevo to, že vám na dotyčném záleží? Na Valentýna máte tu nejlepší příležitost. Pořiďte dárek přímo u nás!

Svátek (nejen) všech zamilovaných

14. února uvidíte v kalendáři zářit jedno výjimečné jméno. Valentýn! Proč je výjimečné jistě každý ví. Je to svátek všech zamilovaných. Ovšem i pokud nemáte partnera či partnerku, manžela či manželku, můžete udělat radost i svým blízkým, na kterých vám záleží! Třeba kamarádce, mamince nebo sestře. Zkrátka každého, koho máte rádi, můžete na Valentýna obdarovat hezkým a milým dárkem. Pro tyto příležitosti jsme toho připravili opravdu spoustu tak, aby si vybral valentýnský dárek pro svého milého každý.


Originální dárky

Najdete zde spoustu produktů, které každého potěší. Od různých světýlek ve tvaru srdce či osvětlených nápisů až po sortiment pro krásu a pohodlí.


Osvětlení s atmosférou

Jestliže chcete v tento den kromě dárku vykouzlit také příjemnou atmosféru, můžete tak učinit za pomoci inteligentních svítidel. U těch si totiž můžete sami navolit barvu i intenzitu světla, a tak můžete romantické večeři nebo třeba vzájemné masáži dát zcela jiný rozměr.


Dekorativní osvětlení

Atmosféru můžete vykouzlit také pomocí různých dekorativních svítidel. Ta se dají využít také přímo jako pěkný dárek. Na výběr je jich opravdu spousta. Z různých barev, tvarů i velikostí vyberete jistě perfektní dárek či dekoraci, jež potřebujete.


Vše pro kvalitní spánek

Oblíbený romantický film, který k Valentýnu jistě patří či zkrátka jen obyčejný odpočinek si lépe užijete, když budete mít kvalitní produkty, které vám zaručí také lepší a kvalitnější spánek. Od deky až po různé matrace. Stačí si vybrat, co právě vám i vašim nejmenším ke kvalitnímu odpočinku pomůže.



Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i