Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Vybavte se na letní kempování

Aktuality a oznámení

Monika

Jaro je tu, léto hned za dveřmi. Čas na kempování, táboráky a další dobrodružství je tady. Nezapomeňte se vhodně vybavit.

Čas letních radovánek je tady. S ním je spojené grilování, opékání buřtů, ale také stanování, kempování a táboření. To má rád jistě kdejaký dospělý, ale také naši nejmenší.


Potřeby pro kempování

Pokud jste se rozhodli, že letos místo dovolené u moře zvolíte větší dobrodružství v podobě kempování v obytném voze či pobytu pod stanem, je na čase se na to náležitě vybavit. Takové kempování totiž není jen tak. Vzhledem k tomu, že se nejedná o žádný hotel a podobný typ ubytování, kde je vše při ruce, je potřeba si zabalit hygienické potřeby, ručníky, nádobí v případě, že si zde budete připravovat jídlo sami a podobně. Na co byste však neměli v první řadě zapomenout, jsou různá přenosná svítidla.

Může se stát, že za tmy něco ponesete nebo budete potřebovat něco nutně opravit a do rána to nepočká. K tomu se vám mohou hodit různé čelovky. Ty budete mít na hlavě a budou vám svítit tam, kam je potřeba a nebudete potřebovat ruce k držení.

Další, co se vám může hodit jsou baterie a svítilny. Cesta na toaletu je mnohdy bez takové baterky téměř nemožná. Všude tma a bez toho, aniž byste si posvítili na cestu do sprchy či jinam netrefíte. Na výběr máte z různých velikostí a typů. Od těch malých až po opravdu velké a silné baterky, které už opravdu něco vydrží.



Svítilna se vám pak může hodit i k venkovnímu posezení. Po tmě by to nejspíš nebylo ono. Svítilnu můžete položit na stůl a pohodlně u ní sedět s přáteli nebo jsou i takové, které lze pověsit. Atmosféru vám pak může doladit i petrolejová lampa.


Pro vaše nejmenší

Jak jsme již řekli, různé svítilny a baterky jsou na camping velmi důležitou, ba dokonce nezbytnou potřebou. Ale co pro naše nejmenší? Ať už jedou samy na tábor nebo jedou kempovat s vámi, budou chtít určitě mít také to svoje světýlko, které bude sloužit jen a jen jim. Nějaká ta čelovka by jim určitě udělala radost. Kromě toho baterka menších rozměrů, která jim bude perfektně sedět do ruky je skvělou volbou. Navíc při usínání mohou vaše děti ocenit různé dětské projektory nebo přenosné dětské lampičky, se kterými se nebudou bát. Je zde spousta opravdu malých lampiček, které se dokonce po chvíli svícení vypnou samy. 


Nezapomeňte na zdroje

Pokud máte dostatek vhodných přenosných svítidel, je potřeba myslet také na to, co potřebujete k tomu, aby vám vůbec svítily. Ano jsou to baterky. Do různých svítidel pak budete potřebovat baterie různých velikostí. Do některých malé mikrotužkové, do některých už ty větší. Vždy si jich pořiďte více, ať jich máte v zásobě dostatek, pro případ, že by vám došly. Můžete si pořídit buď jednorázové, nebo dobíjecí, ke kterým lze u nás sehnat také nabíječku. Některá světla jsou též přímo na dobití a k těm si zase nezapomeňte dobalit nabíječku.


Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i