Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Zpátky do školy? Se stylem a kvalitou

Aktuality a oznámení

Lucie

Svět svítidel usnadní malým i velkým dětem podzimní návrat do školy. Stačí si prolistovat náš rozsáhlý výběr osvětlení do dětských pokojů, produktů pro kvalitní spánek nebo se porozhlédnout po kvalitním batohu.

Kalendář nikdy nelže. Proto při pohledu do něj víme, že se o své slovo hlásí podzim a s nim spojené školní povinnosti. Školčátkům, školákům a studentům všeho věku je potřeba náročný návrat do lavic co nejvíce zpříjemnit. A to bude s pomocí našich kvalitních a designových produktů hračka. 


Osvětlení do dětského pokoje

Cestu za vysněnými jedničkami a pochvalami v žákovských knížkách začínáme vybavením místnosti, která patří jenom jim. Kvalitní osvětlení dětského pokoje je základ, na kterém budou své školní úspěchy stavět. Proto se při výběru svítidel kromě designu zamyslete i nad potřebnou funkčností. Ta se liší v čase na vypracování domácích úkolů a ve chvílích relaxu.



V nabídce dětských lustrů najdete hned stovky těch, které vždy spolehlivě poslouží. Mezi aktuální hity patří pestrobarevné stropní svítidlo OXFORD. Kromě rozmanité palety barev vyniká také promyšleným designem a počtem žárovek. Dokáže tak bez potíží osvětlit každý kout místnosti. Nejmenší děti si zamilují lustr Philips s motivem oblíbeného animovaného filmu Hledá se Dory. Výšku lustru nastavíte v širokém rozpětí od 260 do 1 138 milimetrů, lehce jej tak přizpůsobíte každodenním činnostem. 



Lustr patří mezi povinnou výbavu dětského pokojíčku, jakými jsou pro školáky pero a pravítko. Ne ovšem jedinou. Na stole jim totiž nemůže chybět kvalitní lampička, která uchrání dětské oči před tlumeným světlem a posvítí jim přímo na stránky sešitů a učebnic. Můžete se spolehnout, že stolní lampa ROMERO značky Brilagi na to dohlédne. Těm nejmenším zpříjemníte usínání roztomilou lampičkou v podobě včelky Máji.



Dopřát svým dětem ještě dokonalejší osvětlení pokojíčku můžete, pokud si zavoláte na pomoc nástěnná svítidla. I ta najdete na našem e-shopu v nepřeberném množství tvarů i motivů. Myslíme přitom na všechny věkové kategorie. 

Kvalitní spánek pro vaše děti

Není to pouhá poučka z chytrých knih. Kvalitní život, o to více ten dětský, definuje klidný a ničím nerušený spánek. Asi vás nepřekvapí, že i jemu dáváme v naší nabídce prostor. Ve speciální kategorii se tak můžete porozhlédnout po matracích od spolehlivých dodavatelů, vybrat si kvalitní prostěradla a povlečení, případně dětem do pokoje pořídit noční oblohu plnou zářících hvězd.

Batoh nebo kalkulačka?

Když už zpátky do školy, pak stylově. Výběr batohů a brašen se bude líbit především studentům středních a vysokých škol. A rovnou jim do nového batohu přibalte i kalkulačku, která pokaždé pohlídá jejich správné výpočty.

Hračky, cestování, zdraví a spousta dalšího

Nezapomínejte, že naše speciální sekce určená dětem toho obsahuje mnohem víc, než jste se dočetli v předchozích odstavcích. Naleznete v ní hračky všech druhů, včetně chytrých hlavolamů a 3D skládaček, které potrénují bystrou dětskou mysl. Nechybí v ní také potřeby pro cestování, nábytek pro nejmenší, produkty pro zdraví a výživu nebo nápadité čepice s čelovkou.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i