Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

LED antibakteriální žárovka

Aktuality a oznámení

Lucie

LED antibakteriální žárovka hravě zvládne rozložit a neutralizovat pachy a bojovat pouhým svícením proti bakteriím.

Představujeme vám LED antibakteriální žárovku. Její povrch obsahuje neviditelný nano povlak, který rozkládá a neutralizuje pachy a bojuje každodenním svícením proti bakteriím, které se na klasickém typu mohou začít tvořit. Princip je přitom jednoduchý. Viditelné světlo generované žárovkou aktivuje nano povlak. Přirozená cirkulace vzduchu přinese do jeho blízkosti bakterie a pachy, ty se však okamžitě po kontaktu s povrchem žárovky rozloží a neutralizují. Funkce nano povlaku je trvalá a absolutně neškodná pro lidi, zvířata i životní prostředí, během reakce se navíc nespotřebovává žádný materiál. Trvalý povlak vám navíc vydrží působit po mnoho let. A je tak stálý, stejně jako životnost žárovky samotné, která dosahuje až 10 000 hodin svícení. 


Nemusíte se bát, že bude mít povlak vliv na jas nebo barvu světla. Je transparentní, takže žádný rozdíl nepoznáte. Vhodné umístění žárovky je do otevřeného svítidla nebo lampy a perfektně sedí i do nejběžnějších patic typu E27. Dostupná je přitom ve variantách s různou intenzitou teploty chromatičnosti. 


Udělejte ještě o krok víc směrem k čisté domácnosti pořízením germicidní lampy. Ta využívá ultrafialové záření ke zničení různých druhů mikroorganismů.



Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i