Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Akční kategorie s výhodnými cenami

Akce a výprodeje

Monika

Jedním z důležitých aspektů při rozhodování o koupi svítidel je dozajista pořizovací cena. Co takhle nakoupit svítidla levně za akční ceny?

Nastal čas na koupi nového osvětlení. Možná potřebujete vybavit dům či byt, který si zařizujete, možná to chce jen vyměnit starý kousek na nový. Ovšem neradi byste investovali nemalé částky za pár kousků svítidel? Prozkoumejte kategorii, kde ušetříte. Akční ceny svítidel vás jistě překvapí.

Centrální osvětlení

Do každé místnosti je potřeba umístit nějaké to svítidlo, které bude plnit funkci centrálního osvětlení. Každý interiér si však žádá něco trošku jiného. Do jedné domácnosti bude lépe sedět nějaký ten klasický kousek, do jiné něco více speciálního jako jsou například svítidla z vitráže či křišťálu. Ať už potřebujete to či ono, můžete to mít za akční ceny. Jako centrální osvětlení se nejvíce bude hodit lustr, stropní či bodové svítidlo, ale tuto úlohu může také plnit svítidlo nástěnné. Ten, kdo chce kromě pořizovací ceny ušetřit také na nákladech za provoz, může využit akční nabídky LED svítidel. Také v jednoduchosti je krása. Použít jako centrální osvětlení podhledová svítidla je velmi dobré řešení.


Doplňková svítidla

Centrálním svítidlem to však nekončí. Je také potřeba myslet na doplňkové osvětlení. Většinou vám tuto funkci budou plnit nejspíše různé lampy či menší lampičky. I ty můžete mít za opravdu výhodné ceny. Akční kategorie obsahuje i tato doplňková svítidla jako jsou právě lampy. A to ať už stolní, které by neměly chybět na žádném pracovním stole, nočním stolku či v dětském pokoji, nebo stojací, které mohou vypadat hezky v obývacím pokoji, ložnici či dalších místnostech.

Akční svítidla do každé místnosti

Obývací pokoj či ložnici již máte osvětlenou, ale co takhle kuchyň či koupelna? Nezapomněli jste právě na tato místa? Pokud ano, i zde si vyberete to, co potřebujete. Koupelnová svítidla v akčních cenách samozřejmé splňují veškeré bezpečnostní normy, aby mohly být právě do vlhkého prostředí koupelny umístěny. Najdete zde různé stropnice, tak třeba i osvětlení nad zrcadlo. Také na kuchyň jsme nezapomněli. Vyberete si zde vkusný kuchyňský lustr i různé osvětlení pracovní plochy. Tím se mohou stát například různé LED pásky či zářivková svítidla. Zářivky se mimo jiné mohou hodit také do různých pracoven, ale také do komerčních prostor, kanceláří či podobných míst vaší firmy.

Většina svítidel vám potom nebude svítit bez žárovek, kterých tu najdete opět velkou spoustu. A to různých druhů. Od klasiky až po LED žárovky.


Venkovní prostory

S osvětlením je potřeba myslet i na venkovní prostory. Že vám již nezbylo moc financí? Věřte, že díky akčním cenám venkovních svítidel se budete divit, jaké kousky lze levně pořídit. Vyberete si zde různá venkovní nástěnná svítidla, ale také solární osvětlení či zahradní lampy. Vše samozřejmě za velmi výhodné ceny.


Rozbalené zboží či poslední kus

Také tyto kategorie můžete v sekci akčních svítidel nalézt. Jedná se opět o zboží, u kterého je cena velmi výhodná. U posledního kusu je potřeba počítat pouze s tím, že jich více bohužel nezakoupíte. U rozbaleného či zánovního zboží se nemusíte bát jeho kvality. Stále splňuje bezpečnostní normy a svoji funkci plní pořád dokonale. 

Pokud potřebujete něco, co právě teď frčí, stačí navštívit také naše jarní novinky, které zde opět pořídíte za akční ceny. A jestli má právě někdo z vašich blízkých narozeniny či potřebujete dárek k jiné příležitosti a nevíte si rady, můžete u nás pořídit univerzální dárkový poukaz, se kterým si každý může vybrat sám, co se mu líbí.


Množstevní slevy

Nejenže u nás najdete spoustu zboží za akční ceny. Také si můžete některé kousky pořídit s tím, že na ně dostanete množstevní slevu. To prakticky znamená, že čím více nakoupíte, tím více ušetříte. Veškeré zboží, které do této kategorie spadá, najdete právě v kategorii množstevních slev.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i