Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Funkce svítidel Immax NEO na dlani

O značkách

Lucie

Společnost Immax nabízí širokou paletu produktů pro chytrou domácnost. Seznamte se s nimi, stejně jako s dalšími cennými informacemi o značce.

Chytrá domácnost s Immax NEO

Immax NEO naplňuje všechny parametry nejmodernějšího řešení pro chytrou domácnost. Každé zařízení v domácnosti máte v moci pouze vy. Řídíte jeho funkce a sledujete spotřebu. 


K tomu vám pomáhá aplikace Immax NEO PRO. Tu lze zdarma stáhnout do vašeho mobilního telefonu a tabletu. Naleznete ji na App Store i Google Play. K dostání je kompletně v češtině.  

Série Immax NEO a Immax NEO LITE 

Designové osvětlení, kamerový systém, prvky zabezpečení, vytápění, řídící prvky, LED žárovky a mnoho dalšího. V sériích Immax NEO a Immax NEO LITE naleznete kompletní nabídku zařízení, které vaší domácnosti dodají přívlastek smart. 


Chytrá domácnost Immax NEO byla navržena, abyste jednotlivé prvky mohli propojit do jednoho ovladatelného celku. Vše pod dohledem aplikace Immax NEO PRO. Díky tomu mohou všechna zařízení mezi sebou komunikovat, aniž byste jim dávali zvlášť příkazy. Stačí využít automatizace a domácnost se bude řídit sama.


V praxi to může fungovat tak, že když ráno vstanete, spustí se řetěz reakcí, které jste si nastavili. Rozsvítí se světla v určitých místnostech a v dané intenzitě, teplota se sama zvýší na příjemné stupně, kamery vypnou detekci pohybu a venkovní zavlažování se spustí dle aktuální předpovědi počasí.


Nebojte se propojovat

Chytrá domácnost se stále posouvá kupředu. Zařízení od různých výrobců komunikují jiným stylem. Immax NEO problém řeší skrze speciální technologii TUYA. Ta zvládne propojit produkty, které fungují na ZigBee, WiFi a Bluetooth Mesh. Zároveň je kompatibilní se všemi hojně užívanými systémy hlasového ovládání, mezi které patří Apple Siri Zkratky, Amazon Alexa nebo Google Assistant.


Immax NEO se v budoucnu spojí také s platformou Matter. Ta posune kompatibilitu ještě o stupeň výše. Jako první zvládne v jednom celku kombinovat opravdu jakékoliv produkty Smart Home. 

Ovládání aplikace

Ovládání Immax NEO PRO je jednoduché, intuitivní a dostupné z jakéhokoliv koutu světa. Kromě vlastníka s plnými právy mohou aplikaci ovládat také další dva administrátoři se stejnými pravomocemi a až 10 běžných uživatelů s omezenými právy. Přidat si do ní tak můžete třeba všechny členy vaší rodiny. Aplikace Immax NEO PRO je kompatibilní se systémy hlasového ovládání Google Home a Amazon Alexa.


V domovské obrazovce aplikace najdete následující kategorie:

  1. Po spuštění aplikace uvidíte aktuální nastavení bezpečnostního systému, oblíbená zařízení a kameru. Vše najdete v sekci „Zabezpečení“.
  2. Veškerá zařízení ve vaší domácnosti si můžete zobrazit v kategorii pod názvem „Místnost“.
  3. Další položka „Chytré scény“ vám nabízí možnosti v nastavení scén a automatizace.
  4. V kategorii „Zprávy“ uvidíte notifikace a dozvíte se také o novinkách v aplikaci.
  5. Nově přibyla do aplikace také položka „Nákupní centrum“, kde si můžete snadno zakoupit zařízení Immax.


Zabezpečení domova i aplikace

Objevte bezpečnostní systém Immax NEO. V nabídce máte nesmrtelné venkovní, elegantní vnitřní i moderní solární chytré kamery. Obraz můžete neustále sledovat ve svém mobilním telefonu, i když jste stovky kilometrů daleko. Funkce jako detekce pohybu, noční vidění a obousměrná komunikace jen doplňují vysoký standard provedení. 


Novinkou je chytrý dveřní zámek Immax NEO zámek. Bezklíčový vstup, otisk prstu a možnost poskytnout virtuální klíče pro hosty. Krása tkví především v ovládání skrze chytrou aplikaci v mobilním telefonu. V ní můžete zámek otevírat na dálku, případně generovat jednorázový kód pro návštěvníky. Zámek splňuje nejnáročnější standardy na zabezpečení a prošel certifikací Airbnb. 


Součástí systému zabezpečení je také videozvonek, magnetická čidla na okna a dveře a detektory pohybu.


Novou službou je cloudové úložiště pro kamerové záznamy v aplikaci. Umožní vám ukládat záběry a fotografie z kamer k budoucímu nahlédnutí. Vše je umístěno na vzdáleném a zcela zabezpečeném serveru. Nikdo nebude mít šanci nahlédnout do vašeho soukromí.

Osvětlení Immax

K ovládání více než 100 druhů designového osvětlení si vystačíte s mobilním telefonem a chytrou aplikací Immax NEO PRO. Svítidla, která komunikují skrze technologii Zigbee, je potřeba připojit k chytré bráně. Ta se v tomto smyslu stává centrální jednotkou a propojuje mezi sebou zařízení se stejným komunikačním protokolem. 


DDynamické řízení svítidel vám umožní měnit odstín, řídit intenzitu a časovat automatické vypnutí i zapnutí. Využít lze také chytré scény. Nastavte si, že vaše ranní probuzení bude provázet postupné rozsvěcení určených svítidel. 


Chytré osvětlení zahrnuje závěsné, nástěnné, stropní i stolní varianty. U toho však nabídka nekončí. Bestsellerem jsou také LED filamentové žárovky a LED pásky. Oba produkty vynikají šetrností a dlouhou životností. Jejich ovládání skrze chytrou aplikaci je samozřejmostí. Veškeré produkty fungují v propojení s WiFi nebo BT Mesh sítí.


Jak resetovat ovladač Immax NEO

Resetování ovladače Immax NEO probíhá v několika krocích:

  1. Na dálkovém ovládání stiskněte současně tlačítka ON a OFF.
  2. Tlačítka podržte do té doby, než se rozbliká LED dioda. K tomu dojde přibližně po 5 sekundách.
  3. LED dioda na ovladači začne blikat. To znamená, že se spustil resetovací proces.
  4. Počkejte asi 40 sekund, než dioda dobliká.
  5. Až se tak stane, reset dálkového ovládání je dokončen.


Kdy použijete reset dálkového ovládání? Takových případů je několik:

  1. Chcete zrušit veškeré stávající nastavení dálkového ovládání.
  2. Dálkové ovládání nelze spárovat se svítidlem.
  3. Plánujete zrušit párování dálkového ovládání se svítidlem a chcete napárovat ovládání na svítidlo jiné.


Jak resetovat svítidla Immax NEO

Resetování svítidla Immax NEO je jednoduché. Hlavní je dodržet rytmus zapínání a vypínání svítidla.

Probíhá takto:

  1. Na hlavním vypínači světlo 5x zapněte a 4x vypněte. Zapínejte jej na jednu vteřinu, vypínejte na vteřiny dvě.
  2. Při pátém zapnutí podržte tlačítko ovládání, než světlo zabliká (asi na dvě sekundy). To potvrdíte vypnutím na další dvě sekundy a následně opětovným zapnutím. Až svítidlo problikne, znamená to, že reset svítidla proběhl úspěšně.


Nejčastější chybou při resetování svítidla je nedodržení rytmu (tedy jedné sekundy při zapínání a dvou během vypínání).



Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i