Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Chytré produkty značky Nedis

Novinky ve Světě svítidel

Michaela

Pokud jste se rozhodli pro pořízení nového svítidla či produktů, které by vám ještě více usnadnily život, chytré produkty značky Nedis vás zcela jistě potěší.

O společnosti

Společnost Nedis vytváří produkty pro každodenní využití, které vám usnadní život a zpříjemní každodenní rutinu. Vždy sledují nejnovější trendy a snaží se o co největší zautomatizování každodenního života a běžných činností s ním spojených. Tato firma nabízí produkty, které mají vysokou užitnou hodnotu a jsou nejchytřejší volbou na trhu. Kromě různých produktů do domácnosti vám nyní můžeme nabídnout také chytré osvětlení a další chytré kousky značky Nedis

Chytré produkty

Jestliže si svůj život rádi co nejvíce usnadníte, udělá vám radost nabídka chytrých svítidel a chytrých produktů do domácnosti značky Nedis. Do různých typů svítidel si můžete pořídit chytré žárovky, které mají hned několik výhod. Jsou stmívatelné, navíc lze měnit i barvy. Jdou ovládat na dálku, dokonce lze některé z nich ovládat i hlasem. Chytré žárovky Nedis lze pořídit v různých paticích a velikostech.

Dalším produktem od výrobce Nedis, který vám může usnadnit život, je chytrá zásuvka. Chytré zásuvky značky Nedis umožňují dálkové a automatické ovládání pro vytváření harmonogramů a propojování spotřebičů. Navíc je opět možné prostřednictvím funkcí Amazon Alexa a Google Home hlasové ovládání.

Pohodlný život vám může zajistit například i chytrá kamera či Wi-Fi alarm, jež vám zajistí také bezpečí. Nebo třeba bezdrátový zvonek, se kterým nemusíte myslet na složité propojení k elektrické síti. Skvělými vychytávkami jsou také například chytré spínače osvětlení, detektor úniku vody nebo třeba chytrý spínač pro ovládání záclon či rolet.

Veškeré tyto a další produkty pro chytrou domácnost značky Nedis vám usnadní život. Vyzkoušejte je i vy a zcela určitě si je oblíbíte. 


Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i