Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Elektromateriál pro vaši domácnost

Osvětlení interiéru

Vojtěch

Potřebujete kromě nového svítidla také nějaký ten důležitý elektromateriál? I ten si můžete pořídit přímo u nás!

Pohybové senzory domů i na zahradu

Většina z vás jistě přesně ví, o čem mluvíme. Jdete s nákupem z auta, máte plné ruce a k tomu po tmě šátráte po vypínači. Podobná situace také nastává, když jdete po tmě na toaletu či do kuchyně. Buď zakopnete o něco, co vám stojí v cestě, nebo si rozsvítíte a tím se proberete nejen vy, ale také váš spolunocležník. Tomu všemu můžete udělat jednou pro vždy konec tím, že si pořídíte nový senzor. Ten funguje na principu rozsvícení, jakmile zaznamená pohyb a po několika vteřinách se opět sám vypne. Čas svícení záleží jen na vašem nastavení.


null

Baterie, akumulátory a nabíječky

Jestliže jste si pořídili svítidlo, které pro to, aby fungovalo, potřebuje baterie, nemusíte nikam chodit. I tento zdroj energie si můžete pořídit přímo u nás. V naší nabídce naleznete baterie snad všech typů a velikostí. Od klasických jednorázových až po nabíjecí, které můžete používat opakovaně. K nim budete potřebovat nabíječku, kterou zde rovněž seženete. Můžete si u nás však pořídit nejen nabíječku na baterie, ale také na váš mobilní telefon a to běžnou na zapojení do elektřiny, ale také pro zapojení do vašeho auta. A pokud se vám často stává, že vám dojde baterka na vašem mobilním telefonu, když to nejméně potřebujete, stačí si pro jistotu pořídit také powerbanku. Tu můžete mít stále po ruce a použít ji ve chvíli, kdy si nebudete moci nabít váš telefon běžným způsobem. Stačí propojit mobilní telefon s powerbankou a je to.


null null
 

Vychytávky do vaší domácnosti

Možná, že i vy neustále dumáte nad tím, kdo že to u vás zvoní či vás otravuje starý tón domovního zvonku. Ať tak či tak, můžete s tímto problémem snadno zatočit. Co takhle si pořídit nový domovní zvonek nebo ještě lépe videotelefon? S ním díky Wi-Fi připojení uvidíte, kdo k vám právě jde na návštěvu. Dá se také říct, že v dnešní době, kdy jsou čím dál častější různé domovní loupeže, budete vědět, zda vůbec příchozímu otevřít či nikoliv.


null

Neustále také vidíme či čteme ve zprávách o různých požárech. Ovšem každé takové události se dá předejít například umístěním hlásiče kouře, který vyvolá poplach, jakmile kouř zaznamená. A přeci jen je lepší planý poplach než řešit mnohem horší problém.
 
Pro vaše pohodlí jsou tu připraveny také elektrické topné rohože, které si můžete umístit do koupelny či kuchyně, kde delší dobu stojíte a bývá vám zima od nohou. Zajistí vám krásně teplou podlahu a vy se budete cítit hned o něco komfortněji.
 
Naopak pokud si chcete v horkých dnech zajistit doma alespoň trochu chladu, můžete tak učinit třeba koupí nového ventilátoru. Ten vám zajistí cirkulaci chladného vzduchu v místnosti a vy už tak nebudete nešťastni z nepříjemného dusna, které doma může horko z venku přinést.


null null

Nový vypínač, stmívač či různé zásuvky a prodlužovací kabely? Ano i tohle!

V novém domě většinou platí pravidlo, že čím více zásuvek v domě je, tím lépe. Nyní se nemusíte omezovat pouze na jeden tvar či barvu. Můžete si vybrat právě takové zásuvky, které se vám do domácnosti budou hodit. To samé platí také o vypínačích, které můžete mít v různém provedení a barvách. A to jak jednoduché vypínače, tak dvojvypínače a podobně. Jestliže si chcete sami volit intenzitu světla, můžete si raději místo vypínače pořídit přímo stmívač, který vám to umožní.
 
A na co také nesmíte zapomenout, je mít doma prodlužovací kabely či různé spojky a podobné záležitosti. Nenajde se snad žádná domácnost, ve které by občas nebyly potřeba.
 
null                               null


Trafa, vidlice, konektory a mnoho dalšího

V případě, že jste si pořídili nějaký pěkný LED pásek, může se vám stát, že balení neobsahuje trafo, které budete bezpochyby potřebovat. U nás si i to lze samozřejmě zakoupit.
 
Nejen tenhle sortiment ze sekce elektromateriálu si u nás můžete vybrat. Také různé vidlice, objímky či konektory. Ať už budete potřebovat cokoliv z této kategorie, stačí se nejprve podívat na náš e-shop a jistě zjistíte, že již nemusíte chodit jinam.


null 

Autor článku:

Vojtěch
Vojtěch Hlavní nákupčí

Vojtěch jakožto hlavní nákupčí fandí designu a neotřelým barevným kombinacím. Kromě toho zná také veškeré technické úskalí svítidel, včetně jejich správné instalace. Pravidelně se proto s vámi o tyto informace dělí formou článků v poradně. Zapojit LED pásek nebo ventilátor už bude hračka.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i