Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Zpříjemněte si život s inteligentním osvětlením!

Osvětlení interiéru

Michaela

Nechce se vám neustále vstávat z gauče, když chcete rozsvítit či zhasnout? S inteligentními svítidly si můžete váš život podstatně ulehčit.

Pohodlí nade vše

Každý z vás si jistě rád usnadní život, co to jde. Situace, kdy sledujete film při rozsvíceném světle a musíte zase vstávat, abyste je zhasli, zná určitě každý z vás. Jste zabaleni do deky, a tak moc se vám k vypínači nechce ze zahřáté přikrývky odcházet. Tuhle situaci vám pomohou zcela jistě vyřešit konkrétní typy svítidel. Těmi nejsou žádná jiná než právě inteligentní svítidla. Ta mají totiž jednu velkou výhodu. Můžete je ovládat z pohodlí gauče pomocí vašeho chytrého telefonu nebo ovladače. Ovšem ne je pouze rozsvítit a zhasnout. Inteligentní svítidla mají také spoustu dalších funkcí. Můžete je totiž také stmívat podle toho, jakou intenzitu světla zrovna potřebujete a také si můžete zvolit barvu světla, na kterou máte zrovna náladu či kterou si žádají různé příležitosti. Například na oslavě narozenin můžete vytvořit barevným svícením zcela jinou atmosféru. Jediné, co potřebujete, je vhodná aplikace, která vám takové ovládání umožní.

Inteligentní svítidla můžete ovládat nejen z pohodlí gauče či z jiných míst doma, ale také na dálku, když jste třeba na cestách. Pokud si tedy uvědomíte, že jste nejspíš zapomněli zhasnout a jste na cestě do práce, i z auta můžete svítidlo zhasnout. Také si můžete nastavit časovač, kdy se má svítidlo rozsvítit. To se vám může hodit, když se vracíte z nákupu či z práce. Inteligentní svítidlo se vám automaticky rozsvítí, když se vracíte a vy tak můžete pohodlně rovnou s nákupem za světla domů. Navíc je to i perfektní prostředek proti zlodějům. Když svítidlo i z dovolené občas rozsvítíte přes chytrý telefon, bude to vypadat, že je neustále někdo doma a nikdo si tak k vám netroufne.



Vybrat si můžete svítidla od chytrých lampiček, přes stropní svítidla až po větší lustry. Veškerá svítidla mají moderní design a jejich precizní provedení zaručuje kvalitu. Navíc dnes již za dostupnou cenu pro každého. Různé velikosti tvary a provedení také umožní, že si vybere opravdu každý podle svého vkusu.


Inteligentní svítidla kvalitních značek

Inteligentní svítidla nabízí hned několik výrobců. Naprosto každý výrobce, od kterého si můžete chytrá svítidla u nás vybrat, se neustále technicky rozvíjí a sleduje moderní technologie, které jdou neustále dopředu. Můžete si tedy vybrat z několika značek. Philips Hue je u nás již dlouhodobě známou značkou, kterou mnozí z vás mají ověřenou. Neméně kvalitní inteligentní svítidla nabízí i Eglo Connect. Další značky, které v oblasti inteligentního osvětlení hrají na trhu prim, jsou také Immax NEO či NedisDále je tu značka Nanoleaf, která se specializuje na chytré panely. Ledvance SMART+  pak nabízí kromě jiného opravdu velké množství chytrých žárovek. Značka Tuya SmartHome je rovněž zárukou velmi kvalitních inteligentních žárovek, LED pásků či svítidel. Veškeré značky nabízí jak svítidla, tak také chytré žárovky, které mají v podstatě stejné funkce jako celé svítidlo.



Pokud si tedy chcete vytvořit chytrou domácnost s kvalitními a moderními inteligentními svítidly, naše široká nabídka vám jistě dá to, co hledáte.

Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i