Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Jak na inteligentní osvětlení?

Obývák a ložnice
Odpověděl:
MichaelaMichaela

Odpověď:

Jste jedni z těch, kdo mají rádi moderní technologie a rádi si ušetří každou vteřinu svého času? Pak přejděte na inteligentní osvětlení.

Představte si každodenní situaci, ve které se jistě ocitáte. Lehnete si na gauč a necháte rozsvíceno. Zabalíte se do svojí oblíbené deky a najednou zjistíte, že vás již tak intenzivní světlo obtěžuje. Určitě to zná snad každý. Těmto a podobným situacím však můžete nyní předejít. Ptáte se jak? Tak co třeba tím, že si pořídíte inteligentní osvětlení, které můžete ovládat i na dálku. Jediné co k tomu potřebujete je inteligentní osvětlení a k němu na ovládání některé z chytrých zařízení či tablet. Některá inteligentní svítidla mají také ovladač, kterým můžete inteligentní svítidla ovládat.
 
 
Pokud se pro výměnu klasických svítidel za svítidla inteligentní rozhodnete, věřte, že nebudete zklamáni. Nejenže si můžete podle svých potřeb svítidlo rozsvítit či naopak zhasnout, můžete si navíc sami navolit intenzitu světla či různobarevné podklady. Zkrátka si sami navolíte to, na co máte zrovna náladu a co se vám hodí. 
Většina našeho inteligentního osvětlení je také kompatibilní se systémy Amazon Alexa a Apple Homekit. S těmito systémy si můžete vytvořit chytrou domácnost, o které jste ani nesnili. Vše můžete ovládat pomocí vašeho chytrého zařízení z pohodlí křesla, ale nejen to. Můžete je navíc ovládat i dálkově. Nastavit si různé profily, kdy se vám v určitou hodinu svítidla rozsvítí či naopak zhasnou, aniž byste museli vstávat k vypínači.

Chytré žárovky

Jedním z velmi oblíbených produktů, které spadají do kategorie inteligentního osvětlení, jsou inteligentní žárovky. Tyto žárovky lze také ovládat na dálku pomocí dálkového ovladače. Pokud tedy žárovku s touto funkcí umístíte do klasického svítidla, i z něj tak rázem vykouzlíte moderní technologii. Inteligentní žárovky jsou navíc také kompatibilní se systémem Philips HUE. Chytré žárovky u nás naleznete s několika různými paticemi.

Eglo connect

Inteligentní svítidla typu Eglo connect disponují spoustou funkcí jako je postupné stmívání, výběr a přechod barev a také nastavení teploty barvy. Tato svítidla můžete ovládat pomocí chytrého zařízení či dálkového ovladače. K tomu, aby vám vše fungovalo, nepotřebujete Wi-Fi a navíc ani externí adaptér. Ovládání funguje za pomocí bluetooth. Navíc jsou cenově dostupné tak, aby si je mohl dovolit téměř každý.
 

Philips Hue

Inteligentní svítidla se systémem Philips Hue se ovládají pomocí mobilního zařízení. To znamená telefonem či tabletem. Aby vám vše fungovalo tak, jak má, potřebujete mít staženou aplikaci a navíc připojení k Wi-Fi síti.
  
Eglo connect, Philips Hue a Immax NEO jsou chytrá svítidla. V nabídce naleznete jak interiérová inteligentní svítidla, tak i ta pro venkovní použití.
Jestliže tedy i vy chcete mít chytrou domácnost, je na čase si pořídit inteligentní svítidla.

Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i