Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Možnost vrácení zboží do 60 dnů

O nákupu

Monika

Rádi byste si pořídili svítidlo, ale máte strach, že vám nebude vyhovovat? Ničeho se nebojte. Nyní máte možnost vrácení až do 60 dnů od převzetí zboží.

Již žádné obavy z objednání zboží 

Sedíte doma nad našimi stránkami a dumáte nad koupí nového svítidla? Možná vybavujete nový dům či byt, možná jen přišel čas na změnu a staré osvětlení je potřeba vyměnit za nové. Možná má vaše blízká osoba narozeniny nebo se chystáte u nás nakoupit zboží jako dárek k jiné příležitosti. Stále si však kladete otázku a máte obavy, co když se s dárkem netrefíte nebo vám svítidlo v reálu nebude sedět? Na tuto otázku máme nyní jednoduché řešení.
 
Svítidla či další naše produkty si bez obav objednejte. Jestliže do objednávky neuvedete IČ ani DIČ, tedy nakupujete pro svoje soukromé účely, máte možnost jej do 60 dnů vrátit. A to dokonce bez udání důvodu. Veškeré podrobnější informace o možnosti vrácení zboží si můžete přečíst na našich stránkách. Do formuláře uvedete číslo účtu, kam vám peníze zašleme zpět co nejdříve po obdržení zboží.

Veškeré podmínky a návod pro úspěšné vrácení i s přesnou adresou si stačí přečíst. Vše je jednoduché, takže se nemusíte bát žádných složitých úkonů.
 
null 

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i