Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Možnost vrácení nevhodného dárku

Aktuality a oznámení

Monika

Obáváte se, že se pod stromečkem sejdou tři stejné dárky? Nebo že se svým výběrem netrefíte do vkusu a dárek se nebude líbit? S nákupem vánočních dárků v našem e-shopu Svět-svítidel.cz tato starost zcela odpadá. Všechny nevhodné dárky můžete v našem e-shopu snadno vrátit.

JAK TO FUNGUJE?

Službu možnost vrácení nevhodného dárku získáte ke všem objednávkám automaticky a bezplatně, není potřeba ji k objednávce nijak přidávat. Zboží je možné vrátit až do 60 dní od převzetí.
 
Vrácené zboží musí být včetně všech součástí a příslušenství, nepoškozené a nepoužité. Možnost vrácení zboží/peněz platí pouze pro zákazníky spotřebitele (neuváděli jste v objednávce IČ ani DIČ). Více informací naleznete v obchodních podmínkách.

Užijte si bezstarostné a pohodlné předvánoční nákupy online s garancí spokojenosti obdarovaného. U nás je to zcela bez rizika. 


 

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i