Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Nová úroveň zábavy s Ledvance Smart+ Entertainment

Nová úroveň zábavy s Ledvance Smart+ Entertainment
O značkách

Lucie

Světlo je dokonalý způsob, jak doladit atmosféru. Zábavní osvětlení ale díky speciálním senzorům a možnostem ovládání posouvá celý zážitek na novou úroveň. Poznejte novou řadu osvětlení Smart+ Entertainment a ponořte se do světa zábavy.

Každý tráví svůj volný čas doma jiným způsobem. Někdo si rád pustí film nebo seriál, pro dalšího je ideální ponořit se do alternativního světa nejnovějších her a někomu stačí oblíbená hudba nebo zajímavá knížka. Ať už patříte do jakékoliv skupiny, nenechte si ujít novou generaci zábavního osvětlení Smart+ Entertainment LEDVANCE, které okamžitě navodí správnou atmosféru.

Synchronizace chytrých světel

Moderní technologie nám umožňují žít v tzv. chytrých domácnostech, které v sobě nesou celou řadu benefitů. Jedním z nich je bez debat možnost precizního nastavení světla. S chytrým LED osvětlením si snadno zvolíte nejen intenzitu, ale také barvu světla podle denní doby, potřeb i nálady. Nová řada Smart+ Entertainment však tuto funkci posouvá na další úroveň.


Stejně jak jste zvyklí u řady Smart+, i všechna světla z řady Smart+ Entertainment lze ovládat přes WiFi pomocí chytrých zařízení, jako jsou telefony nebo tablety. Jako alternativu pak můžete použít i WiFi ovladač, který se hodí, když nechcete používat své zařízení, a produkty jsou také kompatibilní s hlasovými asistenty jako Alexa a Google Assistant. Novinkou je ale možnost synchronizace světla podle obrazu a zvuku!


Skvělá světelná atmosféra pro gaming, hudbu i filmy

Základ nové řady zábavního osvětlení LEDVANCE tvoří čistě dekorativní prvky a praktická svítidla. Jako první zmíníme vysokou lampu Wall Washer, která se skládá ze dvou světelných částí, které můžete podle nálady používat dohromady nebo zvlášť. Hlavní bílé světlo umožňuje nastavení jasu a teploty barvy, vrchní část pak slouží jako ambientní osvětlení.


Na podobném principu pak funguje stropní svítidlo Ceiling Magic, u kterého je ale barevný pruh po obvodu stropního svítidla navíc vybavený novou funkcí Magic. Funkce Magic umožňuje nejpropracovanější nastavení, kdy si kromě výběru z milionů barev můžete nastavit také duhový efekt a svítit naráz několika různými barvami.


S duhovým efektem si můžete hrát také u stropních panelů Panel Magic, které nabízíme ve třech velikostech. U kulaté lampičky Ball Light a u konvertibilního osvětlení Convertible Floor je pak možné nastavit různé barvy v jednotlivých vrstvách, respektive segmentech. Poslední jmenované lze využít s podstavcem jako lampu, ale také jako nástěnné osvětlení.


 

Hudba, která je vidět

Nechte se unést na vlně své oblíbené hudby díky ambientnímu osvětlení, které reaguje na její rytmus. Barevná LED páska RGBIC Flex umožňuje zobrazení různých barev naráz a zvuk snímá pomocí vašeho telefonu nebo tabletu s nainstalovanou aplikací, případně lze využít Sync Box, který je součástí synchronizačního systému HDMI Sync Kit. 


U ambientních osvětlení Floor Corner s moderní hliníkovou konstrukcí a Mood Light Bar je snímání hudby řešeno přímo zabudovanými mikrofony. U obou je možné pracovat jak s bílou a její teplotou (teplá nebo studená bílá), tak s ostatními barvami světla a využívat světelné módy. Zajímavé je například nastavení, které podporuje zdravý cirkadiánní rytmus a usnadňuje probouzení.


 

Nechte se vtáhnout do obrazu

Nejintenzivnější zážitek z celé Smart+ Entertainment řady bez debat poskytne HDMI Sync Kit, se kterým propojíte LED pásek s televizí nebo jinou obrazovkou. Díky synchronizaci barvy a intenzity světla s obrazem se naplno ponoříte do filmu i oblíbeného seriálu.


Co je základem úspěchu při gamingu? Maximální pozornost, rychlé reakce, soustředění a ostražitost. Pomůže, když se do příběhu necháte skutečně vtáhnout propojením osvětlení s obrazem a zvukem hry. Ať už hrajete na počítači nebo na konzoli, HDMI Sync Kit je perfektní volbou. Užijte si zábavu v novém světle s jedinečným systémem Smart+ Entertainment.



Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i