Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Posviťte si na dlouhé letní večery!

Aktuality a oznámení

Michaela

Léto je pro většinu z nás nejoblíbenější roční období. Mnoho letních večerů trávíte jistě venku. Zpříjemněte si tedy chvíle správnými svítidly!

Převážná většina z vás jistě léto přímo miluje. Krásné teplé počasí a možnost si večer vyjít ven se sklenkou či posedět jen tak s přáteli a ugrilovat něco dobrého. Pro takové letní posezení však budete jistě potřebovat svítit. Pokud jste tak ještě neučinili, nikdy není pozdě pořídit si nové venkovní osvětlení.

Solární svítidla

Velmi oblíbená jsou k venkovnímu posezení solární svítidla, která krom toho, že mohou vykouzlit skvělý vzhled celé zahradě, mají další výhodu. Jsou velmi úsporná a k tomu, aby vám tato solární svítidla fungovala, nepotřebujete žádné připojení k elektřině. Tato svítidla se nabijí slunečním zářením, kterého bývá přes léto skutečně dostatek a jakmile se setmí, začnou svítit. Náklady na provoz jsou tedy skutečně nulové. A pokud je navíc k tomu rozmístíte dobře po celé zahradě, bude celek vypadat zajímavě. V nabídce jsou také různé solární lampy, které pak můžete zavěsit třeba pod slunečník či do venkovního altánku. Na stůl pak dobře uvidíte a nebudete muset šátrat po každé sklenici. Pokud si chcete celou zahradu či vaše venkovní posezení zkrášlit a zútulnit, můžete použít také solární světýlka, více v článku.


null 

Venkovní závěsná svítidla

Pokud máte u domu přístřešek či zahradní altánek, budou sem vám sem hodit závěsná svítidla. Všechna tato svítidla jsou přizpůsobena tomu, že budou umístěna venku. Tudíž jsou bezpečná při různých výkyvech počasí.


null 

LED venkovní svítidla a další

Pobyt venku vám mohou zpříjemnit také LED venkovní svítidla. Tak, jak tomu bývá i u ostatních LED svítidel, pořizovací cena může být u venkovních LED svítidel oproti klasickým svítidlům o něco vyšší, avšak vydaná částka se rozhodně vrátí uspořenými penězi za provoz. LED technologie jsou velmi výhodné v tom, že spotřeba energie je opravdu nízká.
Jestliže máte venkovní posezení blízko místa, kde je možnost elektrického připojení, můžete si blízko k němu umístit také některé z venkovních nástěnných svítidel. Když budete potřebovat více světla, můžete si je rozsvítit a v případě, že zde budete chtít pouze relaxovat s přáteli u sklenky vína, postačí vám hravě solární osvětlení, které při chvílích odpočinku nesvítí tak intenzivně.
Je také možné, že máte doma bazén a budete chtít uspořádat večerní grilování spojené s koupáním. I na takové záležitosti je však potřeba mít bazén a prostor kolem něj dobře osvětlen.


null 

Ať už se rozhodnete pro jakékoliv osvětlení, nejdůležitější je, aby vám bylo u vás na zahradě příjemně a abyste si všechny letní večery, které strávíte venku, užili a nabrali i díky příjemné atmosféře, které bezesporu venkovní osvětlení může vykouzlit, nabrali energii na další nový den.

Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i