Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Připravte se na jaro včas!

Venkovní osvětlení domu

Monika

Jaro tu bude cobydup. Nyní je nejvyšší čas se na ně připravit. Ptáte se jak? Osvětlete svou zahradu a exteriér, abyste si teplé dny mohli užívat, jak se patří.

Jako každý rok nám měsíc březen značí příchod jara. Věříme, že se už ani vy nemůžete dočkat chvilek strávených venku na zahradě s rodinou a přáteli. Abyste se zde však cítili útulně a bezpečně, je nyní ten nejvyšší čas dát vaši zahradu do pořádku. A to nejen co se úklidu exteriéru týče. Velmi důležité a nezbytné je vhodné a kvalitní venkovní osvětlení


Praktická svítidla pro vaši zahradu

Jako první je potřeba myslet na to, aby bylo ve vašich venkovních prostorách dobře vidět. Tedy, aby zde byl dostatek světla i po tom, co se setmí a vy se tak nemuseli bát, že zakopnete vlivem špatné viditelnosti. Velmi praktické mohou být například zahradní svítidla se senzorem. Ta se vám mohou hodit třeba u vchodových dveří. Tam se často můžete ocitnout v situaci, kdy máte obě ruce plné a další ruka, abyste si mohli rozsvítit, vám již chybí. Senzorová svítidla tento problém vyřeší za vás. Jakmile zaznamenají pohyb, rozsvítí se automaticky sama a jakmile odejdete, sama také zhasnou. Tento typ svítidla se může perfektně hodit také ke garáži, kde můžete často řešit podobný problém. Zde vám také mohou přijít vhod svítidla nájezdová, která vám pomohou k lepší orientaci při vjíždění do garáže.



Při práci na zahradě, posezení při sklence dobrého vína či grilování s nejbližšími oceníte spíše svítidlo, které rozsvítíte a zkrátka bude svítit tak dlouho, dokud jej sami nezhasnete. Tím se může stát některé stropní či nástěnné svítidlo. Příjemnou atmosféru můžete naladit také s různými zahradními lampami, které budou dobře svítit a také hezky vypadat.


Nezapomeňte na estetiku

Vaše zahrada by měla být nejen dobře osvětlena, ale měla by také hezky vypadat. Je tedy důležité svítidla rozmístit tak, aby na vás působila příjemně a cítili jste se zde útulně. K tomu všemu vám mohou dopomoci různé typy venkovních svítidel. Některé z nich sice nesvítí příliš intenzivně, zato tvoří příjemný a hezký celek. Na vaši zahradu můžete různě rozmístit zahradní lampy či solární svítidla. Ta mají navíc další výhodu. Jejich provoz vás nic nestojí. Svítí na základě nashromážděného slunečního záření, které naberou přes den. Večer se pak po setmění rozsvítí. 

V různých venkovních altánech či na terasách mohou také zajímavě vypadat závěsná svítidla. Jsou v různém provedení. Mohou vám tak navodit venkovskou atmosféru či naopak doplnit moderní vzhled. Různá solární svítidla či zahradní lampy mohou doplnit také prostor kolem bazénu, který budete v létě rádi využívat i večer. 

Svítidla ve všech kategoriích najdete v různých velikostech, barvách a provedení. Každý si zde tedy může najít to své. Navíc pro vás připravujeme jarní výprodej, kde spousta venkovních svítidel bude k mání za velmi výhodné ceny. Nejen tedy, že budete na jaro připraveni včas, navíc ještě ušetříte. 

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i