Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Připravte se na léto se stropními ventilátory!

Osvětlení interiéru

Lucie

Léto je za dveřmi a s ním také vysoké teploty, které opět přijdou. Buďte napřed a připravte se na horké dny i u vás doma.

Říkáte si to každý rok, když začnou úmorná horka, před kterými se ani doma neschováte: „Příští rok si zkrátka pořídíme ventilátor.“ Ovšem rok se s rokem sešel a vy jej stále nemáte. Momentálně nad tím možná ani nepřemýšlíte, protože horké dny zatím ještě nenastaly. Věřte však, že až tomu tak bude, sami oceníte předešlou přípravu. A jak se na tato blížící se vedra připravit nejlépe? Co třeba právě tak, že si konečně stropní ventilátor pořídíte.


null 

V létě chladí, v zimě zahřeje

Jakmile začnou taková horka jako v předešlých letech, budete šťastni za to, že ventilátor doma budete mít. Samozřejmě, že nejlepší forma větrání je otevřít okno, čímž pustíte domů také čerstvý vzduch a hned se vám lépe dýchá. Bohužel v případě vysokých teplot vám otevření okna spíše uškodí. Tím, že si budete chtít vyvětrat a okno si na delší dobu otevřete, do domu pustíte ještě větší teplo, než jste tam do té doby měli. V domě pak tedy bude nedýchatelno, což je nepříjemné o to více například v noci, kdy byste rádi spali, ale horko vám to nedovolí. Od tohoto všeho vás tedy právě ventilátor zachrání. Proudící vzduch vám dům příjemně ochladí a vy se budete zase těšit domů na chvilku strávenou v chládku. Nejen doma však můžete ventilátor mít. Také v kancelářích, zasedacích místnostech či například v restauracích, kde se teplo hromadí ještě více, najdou bezesporu stropní ventilátory svoje uplatnění.


null

Možná jste si řekli, že si tedy stropní ventilátor pořídíte, ale potom jste se zamysleli nad tím, co s ním vlastně bude v zimě, když právě naopak nechcete, aby vám někdo nebo něco teplo z domu ubíralo. Máme pro vás dobrou zprávu. V zimě tomu totiž může být přesně obráceně. Jakmile totiž zapnete na vašem ventilátoru zpětný chod, vrátí teplejší vzduch od stropu zpět a tím vám tak místnost pomůže ohřát. Další výhodou je také jejich ovládání, které může probíhat buď manuálně přímo na ventilátoru nebo dálkovým ovladačem. Můžete si jej tak z pohodlí vašeho gauče či postele zapnout nebo naopak vypnout, když se vám zdá, že již místnost máte dostatečně ochlazenou.


null null

Ventilátory se světlem i bez něj

Možná, že jste stále na vážkách, jestli si stropní ventilátor pořídit či nikoliv. Ovšem vaše prostory nejsou bohužel nafukovací a vám se již vedle lustru nebo stropnice ventilátor nevleze? Nebo jste si řekli, že potřebujete nutně spíše právě nový lustr, protože ten váš starý již dosluhuje? Se stropním ventilátorem můžete nyní zabít dvě mouchy jednou ranou. V naší nabídce totiž naleznete spoustu stropních ventilátorů se světlem, které vám budou sloužit v zimě i v létě a navíc budou hezky svítit. Kromě toho si můžete vybrat ze spousty zajímavých provedení, které vám dům také příjemně vyzdobí a dodá vašemu celkovému vybavení ten správný šmrnc.
 
Jestliže naopak lustr měnit nechcete a máte prostory dostatečně velké, stačí si pořídit ventilátor bez světla a můžete tak mít pro každou funkci zvláštní zařízení. Tedy pro svícení právě lustr či jiné stropní svítidlo, pro ochlazení, potažmo prohřátí místnosti ventilátor. A v případě, že nechcete ventilátor v každé místnosti umísťovat přímo ke stropu, je zde pro vás také nabídka stojacích ventilátorů, které si můžete postavit, kam je jen libo.
null            nullnull
Nezapomeňte tedy na to, že i když nyní počasí nepřeje, nebude tomu tak věčně. Horké dny tu budou co nevidět a proto se nezapomeňte včas připravit a pořiďte si některý z našich ventilátorů.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i