Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Co znamená RGB u svítidel?

Aktuality a oznámení

Michaela

RGB svítidla mají mnoho výhod. Pokud stále nemáte ponětí, co si pod tímto pojmem představit, nyní máte možnost si vše objasnit.

Pojem RGB

Tento pojem je prakticky zkratka tří barev, které se používají u různých elektronických zařízení k míchání barev. Jde o základní barvy: R-red (červená), G-green (zelená) a B-blue (modrá). Díky kombinaci těchto tří barev se dá dále namíchat již jakákoliv barva. Odstín jednotlivých barev je pak dán přidaným či ubraným množstvím právě těchto základních barev. Princip RGB barev se užívá u různých zařízení. Můžeme se s nimi setkat u počítačových monitorů, televizí a u nás samozřejmě u RGB LED pásků, žárovek či svítidel. Pokud tedy chcete mít možnost si zvolit na vašem svítidle či LED pásku barvu, při rozhodování se zaměřte právě na to, aby bylo u produktu, který potřebujete, uvedeno RGB. U bílé barvy u RGB svítidel většinou nebývá tento odstín čistě bílý jako je tomu u těch jednobarevných. Díky složení právě z RGB barev může mít lehce namodralý či narůžovělý odstín. 

Produkty, které jsou k mání

Pokud se právě rozmýšlíte o koupi svítidla s RGB barvami, budete jistě s naším sortimentem spokojeni. V první řadě samozřejmě nemůžeme zapomenout na RGB LED pásky, které jsou u zákazníků stále oblíbenější a vyhledávanější. Například u obývací stěny, ale i na jiných místech vykouzlí zcela jiný dojem celého prostoru. Díky tomu, že můžete barvy libovolně měnit, je možné si zvolit přesně takový odstín, na jaký máte zrovna náladu. Samozřejmostí jsou také různé RGB LED žárovky, které můžete prakticky umístit do libovolného svítidla, kde se vám budou zrovna tyto RGB žárovky hodit. 


RGB stropní svítidla, lustry, nástěnná svítidla či lampy. To vše si můžete s touto funkcí pořídit. K těmto svítidlům bývá často i dálkový ovladač, kterým vše můžete řídit. Ovšem mnoho z nich lze ovládat také přímo vaším chytrým telefonem či tabletem. Stačí si pouze navolit to, co potřebujete. RGB lampy mohou být také dotykové či na dobíjení. Produktů s RGB spektrem barev je velká spousta, stačí se jen přesvědčit a vybrat takové, které zrovna potřebujete. 


Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i