Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Rozzařte váš dům stropními svítidly

Osvětlení interiéru

Lucie

Rádi byste nové centrální svítidlo, ale lustr se vám do interiéru nehodí? Nevadí. Co takhle třeba stropní svítidlo?

Možná jste se nyní právě vy ocitli v situaci, kdy by se vám hodilo nové hlavní svítidlo. Ať už váš dům či byt chystáte k rekonstrukci, stavíte nový či si jen chcete udělat radost, nikdy není pozdě na pěkné svítidlo. Ale co když právě váš domov není to pravé místo pro lustr? Možná máte nízké stropy, možná jen menší prostory. Třeba se vám zkrátka lustr pouze do interiéru nehodí. Perfektní variantou jak si osvětlit váš dům jsou kromě lustrů také stylová stropní svítidla.


null null

Stropnice pro váš interiér i venkovní prostory

Pokud jste zjistili, že právě pro vás jsou stropní svítidla to nejlepší řešení, věřte, že si stačí dobře vybrat a nešlápnete vedle. V dnešní době se nabídka stropních svítidel neomezuje pouze na jeden tvar či materiál. Můžete si sami vybrat takový tvar, velikost či materiál, ze kterého je stropní svítidlo vyrobeno - svítidla plastová, skleněná, dřevěná či třeba vitrážová stropní svítidla. Všechna budou vypadat skvěle. Jedinou podmínkou je vybrat si vhodné svítidlo, které vám bude sedět a ladit ke zbytku vybavení. Stropnice se totiž hodí do každé místnosti. Od kuchyně, přes dětský a obývací pokoj, až po koupelnu, ložnici či chodbu.


null

Ovšem nejenže vám stropní svítidla mohou osvětlovat a zdobit váš interiér. Stropní svítidla jsou vhodná také do vašich venkovních prostor. Najdete zde spoustu venkovních stropních svítidel, která jsou vyrobena tak, aby splňovala veškeré bezpečnostní normy. Venku svítidla přichází neustále do styku s deštěm, sněhem, silným slunečním zářením a dalšími povětrnostními vlivy. Umístit sem obyčejné stropní svítidlo s nízkým IP krytím by tedy bylo velmi nebezpečné a nevhodné. Venkovní stropní svítidla však mají IP krytí vysoké dostatečně tak, aby splňovala bezpečnostní normy a vy jste se nemuseli bát, že dojde ke zkratu a k následným dalším problémům.


null null

Od klasických až po stmívatelná

Někteří z vás mají rádi klasiku, kdy ke svítidlu přijdete a jednoduše si je rozsvítíte a potom zhasnete. Ovšem v dnešní moderní době má také velká většina z vás ráda moderní trendy, které vám šetří nejen čas, ale také peníze. Všichni zde však naleznete to, co potřebujete. Pro milovníky klasiky jsou zde samozřejmě klasická tradiční stropní svítidla. Pro vás ostatní jsou zde různá LED stropní svítidla, se kterými ušetříte za náklady na provoz. Ale také jsou zde různá stmívatelná a chytrá stropní svítidla, která můžete ovládat pomocí ovladače či vašeho chytrého telefonu. Stačí si jen z pohodlí gauče navolit intenzitu či barvu světla. Chytrá stropní svítidla mají však řadu dalších funkcí. Stačí se jen přesvědčit.


null 

Široká nabídka stropních svítidel je tu jen a jen pro vás. Můžete si vybrat přesně to, které se do vašeho domova i venkovních prostor hodí.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i