Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Šetřete energií s produkty Philips

O značkách

Lucie

Úspory energií můžete snadno docílit výběrem správného osvětlení a žárovek. Produkty značky Philips taková kritéria splňují.

Při výběru nového osvětlení nebo žárovky berte do úvahy jejich úspornost. Ta se projeví ve významném šetření energií. Philips je značkou, která ve svém portfoliu má velké množství produktů, které vám pomohou snížit váš účet za elektřinu.

Jak žárovky Philips šetří energií?

Všechna LED světla Philips spojuje až o 90 % nižší spotřeba energií oproti klasickým žárovkám. Tento zásadní rozdíl vychází v prvé řadě z technologie LED, která vykazuje až o 80 % nižší příkon elektrické energie, než ostatní žárovky. Přitom LED žárovka stále produkuje, stejně jako klasická, příjemné teplé světlo, které vám doma vytvoří útulnou atmosféru.


Dalším důležitým prvkem v šetření energie je dlouhá životnost žárovek. LED žárovka Philips vydrží svítit až 15 000 hodin, což je 15x víc než běžná žárovka. Snadno si tak můžete představit, kolik odpadu vyprodukují ve srovnání s LED žárovkami ty klasické. Kromě toho, že nebudete muset žárovky často měnit, tak významně pomůžete i životnímu prostředí.


Kromě šetření energie se LED světla Philips vyznačují další dvěma klíčovými výhodami. Tou první je vysoká kvalita žárovek, které se rozsvítí okamžitě, bez zahřívání. Navíc jsou některé z nich stmívatelné, takže vám pomohou vytvořit přesně takovou atmosféru, jakou si budete přát. 


Nabídka žárovek Philips

Philips LED žárovek si můžete pořídit ve spoustě tvarů a velikostí. Vybíráme pro vás několik nejzajímavějších typů.


SceneSwitch

Žárovky a stropní nebo nástěnná svítidla SceneSwitch vynikají funkcí, díky které máte na výběr ze tří možných režimů osvětlení. Změna atmosféry v místnosti je závislá pouze na vašich představách. Stisknutím stávajícího vypínače si ve vteřině změníte jasné světlo k pracovnímu režimu na příjemné osvětlení k rodinné večeři.


WarmGlow

Představa hřejivého teplého bílého světla není lákává jen v zimních měsících. S WarmGlow vám bude k dispozici pokaždé, když budete chtít na chvíli vypnout a relaxovat. Bude se vyjímat kdekoliv ve vašem domově – od pracovního koutku až po kuchyni.


Dekorativní klasické žárovky

Řadíte se mezi milovníky klasického nebo retro stylu? Případně dáváte přednost modernímu designu v minimalistickém pojetí? Tak či tak si vyberete, protože dekorativní žárovky Philips vyrábí ve všech těchto variantách. Výjimečný vzhled dodají každé místnosti, ať už budou svítit, nebo zůstanou zrovna vypnuté.


LED světlo, které je šetrné k vašim očím

Přejděte na světlo, které bude šetrné k vašim očím. Philips EyeComfort osvětlení bylo vyvinuto tak, aby vašim očím zaručilo maximální ochranu a pohodlí. S EyeComfort se nemusíte obávat zdraví škodlivého blikání ani oslnění, které vám může způsobovat bolesti hlavy. LED zdroje EyeComfort mají navíc velmi vysoký index zkreslení barev, svou domácnost tedy vždy uvidíte tak, jak jste na ni zvyklí za denního světla.


Žárovka Ultra Efficient

Dosud nejúspornější žárovka značky Philips, to je Ultra Efficient. Pokud se ohlížíte po opravdu úsporné a účinné žárovce, je pro vás správnou volbou.

Proč je Ultra Efficient oproti LED žárovce ještě o krok dál?

  • Vykazuje téměř třetinový příkon a šetří 60 % energie oproti běžné LED žárovce
  • Díky nižší spotřebě energie uspoří také vaše finance
  • Její průměrná životnost dosahuje až 50 000 hodin (více než trojnásobek oproti běžné LED žárovce)
  • Je šetrná k životnímu prostředí (snižuje uhlíkovou stopu a omezuje množství materiálového odpadu)


Chytrá žárovka Philips Hue

K dalším úsporným variantám, které vám pomohou s šetřením energie, patří chytré žárovky v čele s Philips Hue. Kromě toho, že si světla odebírají při ztlumení méně energie, spočívají jejich výhody zvláště v automatizaci. Díky intuitivnímu chytrému osvětlení se vám tak nikdy nestane například to, že byste zapomněli při odchodu z domu vypnout světla. Philips vás ve vašem šetření energiemi podpoří. A světla vypne sám.


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i