Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Šetřete s LED osvětlením

Aktuality a oznámení

Michaela

Neradi vyhazujete peníze oknem? Již to nedělejte. Pořiďte si LED osvětlení, se kterým ušetříte.

Moderní LED technologie

Jdete rádi s dobou a máte radost z každé ušetřené koruny? Doma nepřetápíte, snažíte se hlídat si spotřebu elektrické energie a stále ne a ne docílit toho, aby se vám nějaká ta finanční částka vrátila v ročním zúčtování zpět? Nejspíš stále děláte něco špatně. Nevíte? Tak vám tedy poradíme. Jestliže byste rádi viděli položku na vašem účtu, kde vám za elektřinu něco vrací, krokem, jak toho docílit, je pořídit si spotřebiče s LED technologií. Začít můžete u svítidel. Ano, i zde s touto moderní LED technologií můžete na provozních nákladech ušetřit nezanedbatelnou částku. Stačí si pořídit LED svítidla s již zabudovanými LED moduly nebo jednoduše LED žárovky nebo LED zářivky. Ať již nová LED světla či LED žárovky, obojí mají nespočet výhod, ke kterým nepatří pouze ušetřené peníze.
  
LED svítidla jsou stále oblíbenější. Mnozí z vás již většinu svých klasických zdrojů vyměnila za LED či rovnou pořídila nová LED svítidla. Pokud k nim však zatím nepatříte, je na čase to napravit a poznat jejich výhody. S LED osvětlením interiéru se budete doma cítit lépe.


null 

Nejen úspora nákladů vás potěší

Jak jsme již zmínili výše, LED svítidla jsou velmi úsporná. Oproti klasickým svítidlům mají ty LED však také mnoho dalších výhod. Můžete si vybrat také barvu světla, která se vám líbí a kterou byste rádi měli určitou místnost osvětlenou. Samozřejmě také nemůžeme zapomenout na velmi dlouhou životnost, která může být v rozmezí desítek tisíc provozních hodin. A pokud potřebujete svítidlo k osvětlení citlivějších materiálů či potravin, můžete si být jisti, že i zde neuděláte chybu. Nevyzařují totiž infračervené, ultrafialové ani tepelné záření. Jsou tedy skutečně bezpečná i v těch nejcitlivějších prostorách.


null 
 
Velkou parádu vám LED svítidla pomohou vytvořit i na Vánoce. V nabídce naleznete spoustu vánočního LED osvětlení v podobě různých typů svítících řetězů, dekorací a třeba i LED osvětlení na vánoční stromek.

LED osvětlení do každého prostoru

LED svítidla využijete v každé místnosti vašeho domu či bytu, ať už hledáte LED osvětlení do koupelny, LED osvětlení kuchyně nebo třeba schodiště. I když z počátku nemusíte věřit, že s LED svítidly ušetříte, věřte, že tomu tak skutečně je. Do kuchyně například můžete umístit jako LED osvětlení pod kuchyňkou linku třeba LED pásek. Jeho montáž je velmi jednoduchá a výsledný efekt vypadá skvěle. LED pásky však najdou uplatnění nejen tam. Osvětlit vám mohou také obývací stěnu či jiná místa ve vašem domě. Dále si můžete vybrat ze široké nabídky stropních svítidelnástěnných svítidel či bodovek, a to do vaší ložnice, obýváku či dětského pokoje. Krom toho také různé LED lampy a lampičky, které najdou svoje uplatnění snad v každém koutku, na každém pracovním stole či nočním stolku. V koupelně vám může být vhod koupelnové zrcadlo s LED osvětlením. Tam, kde není možné zapojení do elektrické sítě, můžete použít LED osvětlení na baterie.
 
Také venkovní prostory můžete osvětlit s pomocí venkovního LED osvětlení. A pokud chcete šetřit úspory ještě více, podívejte se na zahradní solární LED osvětlení. Solární světla a lampy vám pomohou zahradě dodat atmosféru, s venkovním LED osvětlením s pohybovým čidlem se zase budete na zahradě snadno orientovat i po setmění. Vyzkoušet můžete i LED reflektory.


null 

Pokud jste doposud nevěřili, že je možné s LED svítidly ušetřit, nyní již můžete. Vyměňte tedy ty klasické za LED co nejdříve a sami uvidíte, že vám uspoří nemalé peníze, kterými si můžete přispět na vaši rodinnou dovolenou či si koupit něco hezkého na sebe.

Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Podobné články

Jaký vybrat LED reflektor? Exteriér
Jaký LED pásek do kuchyně? Kuchyňské osvětlení
Jak zapojit LED pásky? Aktuality a oznámení
Kolik ušetříte s LED žárovkami? Mohlo by vás zajímat

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i