Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Netradiční vánoční dárky

Aktuality a oznámení

Lucie

Pokud ještě nemáte vánoční dárky pro vaše blízké, co takhle jim udělat radost některým z našich svítidel?

Někteří z vás pořizují dárky s předstihem, jiní nechávají vše na poslední chvíli. Navíc si spousta z vás jistě neví rady s tím, čím udělat tomu druhému radost. Pokud nechcete opět sklouznout k oblečení či kosmetice, co takhle vytvořit úsměv na rtech z vánočního dárku právě některým svítidlem. Ještě než se pustíme do samotných vánočních dárků, v první řadě je potřeba myslet na to, aby i místo, kde budou dárky čekat na obdarované, bylo hezky a řádně vyzdobené. Tím máme na mysli vánoční stromeček. Ale také další vnitřní prostory i celý dům zvenku. Na všechna tato místa si můžete pořídit různá světýlka a vánoční dekorace, aby vaše Vánoce byly kouzelné.


Tipy na vánoční dárek

V první řadě samozřejmě záleží na tom, komu budete chtít dárek v podobě svítidla či podobných produktů pořídit. Jestliže se rozhodnete, že je čas vyměnit či doplnit osvětlení v dětském pokoji a váš potomek neustále žadoní, že by chtěl nějaké to nové světýlko, můžete mu udělat radost právě pod stromečkem. Většina dětí má svého oblíbeného dětského hrdinu či oblíbené zvířátko nebo postavičku. A právě to je nejlepší příležitost pořídit dárek vašemu miláčkovi s různými dětskými motivy. Najdete zde svítidla s různými zvířátky, komiksovými hrdiny či princeznami. A to ať už například dětský lustr nebo nějakou pěknou lampičku.


 

Potřebujete dárek pro babičku či jiného rodinného příslušníka a nevíte si rady, co by mohlo udělat radost, a nejste si jisti, zda by se nový lustr hodil? To vůbec nevadí. Nemusíte se hned pouštět do koupě hlavního svítidla. Univerzálním dárkem, který každého potěší, ať už má rád jakýkoliv styl, se může stát některá lampička, kterou jistě každý ocení. Jedním z typů, který vám můžeme jen doporučit, může být například lampa stojací či různé stolní lampičky. Pokud chcete opravdu jen nějaký menší dárek, perfektní variantou je také některá dekorační lampa.


 
Pokud víte, že například váš dědeček, tatínek či jiný člen mužského rodu vaší rodiny se chystá doplnit si venkovní prostory o různá venkovní svítidla, můžete udělat radost právě jimi. Pokud nevíte, jak má obdarovaný řešenou elektřinu a zapojení, můžete se pustit do univerzálních solárních svítidel, u kterých se žádné zapojení řešit nemusí.


Pozor, abyste vše stihli včas

Na vše je však potřeba myslet, alespoň trochu předem. Snažíme se vám co nejvíce vyjít vstříc, aby se do Vánoc vše stihlo bez komplikací. Aby se však vaše objednávka stihla v pořádku zpracovat, zabalit a následně odeslat, je potřeba si zboží objednat do určitého data. Záleží samozřejmě také na tom, jaký způsob dopravy a platby zvolíte. Přehled garance doručení do Vánoc najdete zde.


A co když se dárkem netrefíte do vkusu?

Pokaždé, když kupujete někomu dárek, vás jistě napadne také otázka, zda se mu trefíte do vkusu či zda nebude mít stejný nápad jako vy i někdo další. Co tedy potom s dvěma stejnými dárky? I na tyto situace jsme připraveni a proto nabízíme možnost zboží vrátit či vyměnit až do 31. ledna 2019. Více informací o celé této službě, kterou poskytujeme zdarma, naleznete v tomto článku.



Jestliže tedy stále pro někoho nemáte vánoční dárek a rádi byste to napravili, na nic nečekejte a napravte to právě nyní. Nám už nezbývá nic jiného než vám popřát, aby vámi vybrané svítidlo udělalo co největší radost a vykouzlilo úsměv na tváři.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i