Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Žárovky Philips EyeComfort

O světelných zdrojích

Michaela

Velmi často se stává, že vám žárovky unavují oči. S žárovkami Philips EyeComfort se vám to stávat nebude.

Co si pod pojmeme EyeComfort představit?

Jedná se o LED žárovky, které jsou vyráběny v prvotřídní kvalitě. Tento typ žárovek splňuje přísná kritéria standardu EyeComfort. Právě to má za následek maximální pohodlí, a hlavně pro mnohé z vás to nejdůležitější, ochranu pro oči. Jsou navržené a laboratorně testované v souladu s fotobiologickou bezpečnostní normou.


Veškeré výhody EyeComfort žárovek

U těchto žárovek se na rozdíl od jiných nemusíte bát blikání. Na první pohled vaše oči rozdíl nejspíše nepoznají. Ovšem i tohle drobné přeblikávání, které u klasických žárovek ani nemusíte zaznamenat, může mít velmi negativní dopad na vaše pohodlí a co hůře i na vaše zdraví.


Možná se vám také často stává, že vás po práci, kdy máte rozsvícené světlo, ať už třeba lustr nebo lampičku, bolí hlava. Nejspíše jste to přisuzovali stresu z práce či napětí z vykonávané činnosti. Ovšem nemusí tomu tak být. Je totiž možné, že za to může žárovka. I některé LED žárovky mohou způsobit nepříjemné oslnění. To taktéž nemusíte zaznamenat na první pohled. S žárovkou Philips EyeComfort těmto nepříjemným pocitům a bolestem hlavy budete ušetřeni. Zajišťují totiž příjemné a rovnoměrné osvětlení v každé místnosti vaší domácnosti. Také si je můžete stmívat dle vlastní potřeby. Navolit si můžete vyšší či nižší intenzitu svícení.


U mnohých žárovek se vám také jistě stává, že předměty, které jsou jimi osvětleny, nebo také třeba přímo vy, vypadáte pod svítícím světlem jinak, než je tomu za denního světla. Nebo spíše konkrétně barvy pod ním vypadají jinak. S žárovkami Philips EyeComfort se tomuto zkreslení barev vyhnete. Vše bude vypadat přesně tak jako za denního světla. Kromě toho nevyzařují ani nepatrně vyšší hodnoty krátkovlnného záření. Jsou zde splňovány veškeré bezpečnostní standardy. 


Většinou se i u LED žárovek musíte rozhodnout, zda si pořídit teplou či studenou bílou. U tohoto typu EyeComfort žárovek se rozhodovat nemusíte. Je jen na vás, zda si u jedné žárovky zvolíte teplé či studené bílé svícení. Můžete si tak sami určit, zda budete chtít spíše teplý relaxační odstín či studenou bílou například při práci. 


Další velkou výhodou je to, že jsou naprosto tiché. U některých žárovek se vám může stát, že vydávají bzučení. I když tiché, ovšem jakmile se na něj zaměříte, velmi nepříjemné. Tyto žárovky jsou ovšem navrženy a vyrobeny tak, aby vás již ani sebemenší zvuk nerušil při práci a relaxaci. 


Jejich dalším velkým plusem je také to, že si můžete vybrat ze spousty tvarů a velikostí. Nemusíte tak mít obavy, že byste přímo k vašemu svítidlu nesehnali ten správný rozměr EyeComfort žárovky. Přesvědčte se sami a poznáte jejich velké výhody.

Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i