Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Vybavte si každou místnost

Aktuality a oznámení

Lucie

Od obývacího pokoje, přes ložnici, koupelnu až po chodbu. Každý metr čtvereční vašeho domova si zaslouží kvalitní nábytek, na který je spoleh a dobře vypadá.

Nabídka Světa svítidel se už zdaleka netýká jenom osvětlení. Jednou z kategorií, kterou rozšiřujeme, je i nábytek. Tím si u nás můžete vybavit celou domácnost kvalitními i hezky vypadajícími produkty.

Obývací pokoj

Místo pro setkávání, zábavu i relaxaci si zaslouží vybavit nábytkem, který se neomrzí a vydrží sloužit po mnoho let. Obývací pokoj si prostřednictvím naší nabídky zařídíte podle vašich představ. Možností máte spousty - od přírodních materiálů (dřevěného nábytku) až po lamino nebo kov, které přináší do interiéru moderní nádech. Populární je i skandinávský styl, který se vyznačuje jednoduchými tvary, kombinacemi kovu s dřevem a minimalismem.


V sekci konferenčních stolů najdete velké množství produktů, které se odlišují velikostí, barevným provedením i designem. Důležitým ukazatelem při výběru je i jeho výška, která by měla být shodná s výškou sedáku pohovky nebo křesla. Trendem jsou v současné době stolky v černém nebo dřevěném provedení, mezi stálice se řadí i skleněné povrchy. 


Televizní obrazovka bude vypadat elegantně ve spojení s padnoucím televizním stolkem nebo obývací stěnou. TV stolky jsou v současné době nejčastěji vyráběny ze dřeva. Prim hrají především odstíny dřeva, případně černá a bílá barva.


Základ obývacího pokoje máme, ale bez dalších kusů nábytku by zůstal prázdný. Proto se podívejte na naši nabídku knihoven, které ve spojení s barevnými obaly knih dodají celé místnosti na pestrosti. Důležitou součástí obývacího pokoje jsou také policové díly a skříně. Ty dodají místnosti na originalitě a útulnosti a udělají z ní prostor, ve kterém se budete cítit jako doma. 


Ložnice

Jestli jsme o obývacím pokoji psali jako o místě k odpočinku, o ložnici to platí dvojnásob. K posteli v ložnici neodmyslitelně patří noční a toaletní stolky


Komody jsou jedním ze specifických druhů nábytku, který se nehodí pouze do ložnice, své využití najdou také například v obývacích pokojích nebo chodbách. V nabídce mimo jiné najdete šatní skříňky, které se budou ve vaší ložnici vyjímat. 


Při zařizování ložnice vždy myslete na to, že se do ní příliš nehodí pestré barvy. Pro spánek i odpočinek jsou naopak vhodné pastelové tóny a světlé odstíny. Jinými slovy takové, které působí uklidňujícím dojmem.

Kuchyň

Ať už jste milovníky snídaní nebo dlouhých večeří, tak či tak k jídlu potřebujete kvalitní stůl a židle, na kterých se vám bude pohodlně sedět. Proto se na našem e-shopu neustále rozšiřuje nabídka jídelních stolů a židlí. A je opravdu pestrá, zvláště co se týče skladby materiálů a barevných variant.


U kuchyně dbejte na to, aby v ní uspořádání nábytku bylo co nejpraktičtější. Důležitá je zvláště výška jednotlivých kusů nábytku. To se týká pracovních ploch i stolu a židlí. Horní plochu sedáku židle a horní plochu stolu by nemělo dělit méně než 24 a více než 32 centimetrů. 

Koupelna 

Rána ani večery se nemohou obejít bez návštěvy koupelny. Víme, jak důležité je do každého dne vstoupit s dobrou náladou a ve stejném rozpoložení i chodit spát. Proto je koupelna místností, kterou stojí za to si vybavit funkčními a hezkými věcmi. Kromě koupelnových skříní mnoha tvarů a velikostí v této kategorii najdete mimo jiné i designové držáky na toaletní papír nebo koupelnové sety s mýdlenkou. 


Pracovna 

Myslíme i na ty, jejichž součástí domova je pracovna nebo pracovní koutek. Pokud se mezi ně řadíte, podívejte se do sekce pracovních stolů, které vynikají ergonomií i praktickým využitím. Kromě těch klasických mezi nimi narazíte i na polohovatelné stolky, které se perfektně hodí k práci s notebookem. 

Doplňky do každé místnosti 

Pravý domov skutečně dokonáte až díky originálním doplňkům. V nabídce najdete také nástěnné police, stojany na květiny a květináče, odkládací stolky, zrcadla, nástěnné věšáky nebo botníky. 


V našem nedávném článku jsme se také rozepsali o produktech, které zpříjemní vaše záliby. Od cestování až po práci na zahradě.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i