Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Stmívatelná svítidla a světla s dálkovým ovladačem

Aktuality a oznámení

Lucie

Chcete si rozsvítit či zhasnout a nechce se vám vstávat z gauče? Nebo byste si rádi navolili intenzitu svítidla dle vlastních potřeb? Se správným osvětlením můžete vše.

Zvolte si intenzitu svícení

Snad každý z vás to jistě zná. Díváte se na televizi, ale v úplné tmě to není ono. Chtělo by to rozsvítit. Ovšem po rozsvícení klasického svítidla zjistíte, že byste chtěli ubrat intenzitu, protože vás světlo spíše ruší. My však máme nejen pro tyto případy řešení. Pořiďte si stmívatelné svítidlo a máte po problému. Jestliže přemýšlíte o renovaci osvětlení a rádi byste si rovnou pořídili zcela nové centrální svítidlo v podobě lustru, závěsného svítidla či nějaké té bodovky, rozhodně neuděláte chybu. Již nebudete muset snášet ostré světlo, které prostě jen tak neztlumíte. Se stmívatelnými svítidly si budete moci dopřát pouze tolik světla, kolik sami chcete.


null      null 
 
Rádi byste doma stmívatelné svítidlo ve vašem obývacím pokoji, ložnici či dětském pokoji měli, ale nechcete přímo nový lustr? Nevadí. I pro vás je zde samozřejmě řešení. Tím není nic jiného než pořídit si stmívatelné lampy, které svoji funkci plní taktéž dokonale a jistě s nimi budete spokojeni. Do rohu se vám bude jistě perfektně hodit některá ze stmívatelných stojacích lamp. Můžete si vybrat takovou, která vám do vašeho interiéru zapadne. Na výběr jich zde máme opravdu velkou spoustu. Bude vám tedy plnit nejen funkci praktickou, ale také funkci dekorativní.


null 

Do dětského pokoje či do ložnice vám pak dobře poslouží stmívatelné stolní lampy. Ať už na pracovní stůl, noční stolek nebo jen tak k postýlce. V ložnici vám jistě přijde vhod, když si ke čtení knihy budete moci svítidlo zesílit a pokud budete chtít jen odpočívat, naopak ztlumit. V dětském pokoji pak budou moci vaše ratolesti psát domácí úkoly tak, aby si nekazily oči. A jestliže je váš potomek teprve v batolecím věku, oceníte stmívání, když jej půjdete v noci utišit či rovnou přebalit. Ostrým světlem byste jej mohli vzbudit. To se vám však se stmívatelnými svítidly stávat nebude.


null 

Obsluha svítidla z gauče? I tohle je možné

Pokud patříte k těm, kteří jen velmi neradi vstávají neustále zapínat a vypínat osvětlení, máme pro vás další moderní technologii, kterou s radostí oceníte. Jde o svítidla na dálkové ovládání. S těmito svítidly již nemusíte neustále vstávat z postele či gauče, abyste je rozsvítili či naopak. Stačí si pohodlně sáhnout po ovladači a navolit si vše na dálku. Krom intenzity svítidla je zde také možnost si navolit i barvu světla, což mnohé z vás jistě potěší.

null

Jestliže si tedy chcete nadále sami určovat, jakou barvou či intenzitou budou vaše svítidla svítit, stačí si pořídit stmívatelná svítidla či svítidla na dálkový ovladač. Výhody poznáte sami. A jistě nebudete zklamáni.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Podobné články

Jak vybrat správnou barvu světelného zdroje? Světelné zdroje
Jaký vybrat kuchyňský lustr? Kuchyňské osvětlení

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i